O femeie din Ploiești care vindea zarzavaturi a fost încătușată de polițiști. Care a fost reacția martorilor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 00:00
O femeie din Ploiești care vindea zarzavaturi a fost încătușată de polițiști. Care a fost reacția martorilor GALERIE FOTO
Femeie încătușată de oamenii legii pentru zarzavaturi

O femeie din județul Ploiești a fost încătușată de oamenii legii din cauza faptului că vindea câteva zarzavaturi pe trotuar. Reacțiile martorilor evenimentului nu au întârziat să apară, luându-i apărarea femeii care striga cu disperare în fața polițiștilor.

În urma incidentului, cei trei polițiști au fost anchetați pentru că au bruscat-o pe femeie. Actul săvârșit a fost filmat și pus pe un site de socializare pentru reacțiile cetățenilor. Din nefericire pentru agenți, nu puține sunt cazurile comercializării ilegale de fructe și legume pe stradă.

Femeie din Ploiești arestată pentru zarzavaturi

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost arestată de oamenii legii după ce a fost prinsă că vindea legume și zarzavat chiar pe un trotuar.

  O femeie de 40 de ani a fost încătușată de oamenii legii din cauza comercializării de legume ilegal
O femeie de 40 de ani a fost încătușată de oamenii legii din cauza comercializării de legume ilegal

Totul s-a petrecut în cartierul Malul Roșu în județul Ploiești. Din cauză că femeia nu deținea documentele necesare comercializării legumelor, a fost încătușată de polițiști, care i-au și confiscat marfa, după ce au reținut-o. Cei trei agenți au încătușat-o de urgență când au văzut neregulile și taraba improvizată, și au dus-o direct la audieri.

Din păcate, se pare că oamenii legii au bruscat-o din cauza faptului că, văzându-se în situația ilegală, a început să se isterizese și a început să arunce legăturile de zarzavat în stradă. Aceasta a încercat să se scuze în fața polițiștilor pentru situația de față, spunând că a ajuns să facă acest lucru pentru că nu are cum să câștige altfel bani.

Femeie arestată de agenții de poliție pentru comercializarea de legume într-o tarabă improvizată
Femeie arestată de agenții de poliție pentru comercializarea de legume într-o tarabă improvizată

După refuzul femeii de a se calma și de a pleca împreună cu aceștia la audieri, aceștia au devenit agresivi. Femeia a ajuns să fie încătușată și dusă cu forța la audieri la Secția 3 de poliție. ”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea Inspectoratului a dispus o anchetă atât cu privire la organizarea acţiunii poliţiştilor, cât şi cu privire intervenţia lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Breazeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×