O femeie din Petroșani a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soțul ei s-a spânzurat

Traian Terzian   
în Stiri mondene
28/03/2020, 15:10
O femeie din Petroșani a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat. Soțul ei s-a spânzurat
O femeie din Petroșani a fost găsită moartă pe stradă, cu gâtul tăiat, sâmbătă dimineață, pe strada Dâlja Mică

O femeie din Petroșani a fost găsită moartă pe stradă, cu gâtul tăiat, sâmbătă dimineață, pe strada Dâlja Mică.

O femeie din Petroșani a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat

Localnicii care au găsită moartă pe femeia din Petroșani, cu gârtul tăiat, au alertat imediat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, prin 112.

Conform Adevărul, trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit lângă un autoturism de pe strada Dâlja Mică, o anchetă fiind deschisă în acest caz.

”Sâmbătă, în jurul orei 09:45, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un cartier din oraş, a fost găsită căzută pe stradă, o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 26 de ani, care prezenta o plagă tăiată în jurul gâtului”, a anunțat IPJ Hunedoara.

Familia nu își explică drama

”Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la fața locului, în vederea efectuării cercetărilor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, se mai arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Potrivit unor informaţii locale, soţul femeii, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit spânzurat la câteva sute de metri de locul unde a fost descoperit cadavrul acesteia.

Familia celor doi nu-și explică situația, afirmând că nu știu să fi existat probleme în familie. Cei doi s-au ocupat până ieri ”în armonie” de problemele gospodărești.

O femeie din Târgu Mureș a fost înjunghiată mortal în stradă de concubinul ei, chiar sub ochii copilului lor în vârstă de 6 ani. Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, cu același obiect cu care și-a înjungiat iubita.

În noaptea de luni spre marți, o femeie de 80 de ani din localitatea gălățeană Iveşti a fost ucisă de un tânăr, consătean cu victima. Acesta avea nevoie de bani pentru a-şi cumpăra substanțe halucinogene şi a sustras din casa femeii cerceii acesteia şi suma de doi lei găsită în locuință.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×