O femeie din Iași, ce născuse de trei zile, s-a aruncat de la etajul patru al maternității. Pacienta a decedat

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
16/02/2020, 14:44
O femeie din Iași, ce născuse de trei zile, s-a aruncat de la etajul patru al maternității. Pacienta a decedat
O femeie din Iași, ce născuse de trei zile, s-a aruncat de la etajul patru al maternității. Pacienta a decedat. Sursa foto: Hepta

O femeie din Iași, ce născuse de curând, s-a sinucis, duminică, aruncându-se de la etajul al patrulea al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie “Cuza Vodă” din Iaşi.

Pacienta din Iași suferea de tulburări psihice. Și mama ei s-a sinucis

Din primele informații se pare că femeia din Iași suferea de tulburări psihice și urma să fie externată în cursul zilei de duminică, însă nu a mai apucat.

“Astăzi am aflat de la familie că mama era cunoscută cu antecedente psihiatrice. La vârsta de 18 ani, şi-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci ea avut internări la spitalul de psihiatrie, a avut un tratament. Nu ştim dacă l-a urmat, dacă l-a întrerupt.

Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei, şi faptul că depresia post-partum există cu o frecvenţă de la 1 la 3% dintre femeile care au născut, a suferit acest accident nefericit”, a declarat dr. Anca Bivoleanu, purtătorul de cuvânt al spitalului, informează ProTV.

Astfel, femeia, ce tocmai născuse, s-a aruncat de la etajul patrul al unității medicale, iar cea care a sesizat dispariția din salon a fost o infirmieră. Se pare să incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, la ora 5:45.

Femeia din Iași născuse de trei zile

Pacienta avea 34 de ani și născuse pe 12 februarie, a precizat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeșu. Aceasta a mai spus că femeia a suferit un stop cardio-respirator și mai multe traume severe în urma impactului, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi anunță declanșarea unei anchete în cazul femeii ce s-a aruncat de la etajul patru al maternității din Iași.

“Astăzi, în jurul orei 06, am fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 34 de ani, internată la o unitate medicala din municipiul Iaşi, ar fi căzut de la etajul patru al clădirii şi a decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea circumstanţelor decesului. Cercetările continuă”, a declarat Beatrice Romanescu, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×