O femeie care susține că a lucrat în casa lui Dincă face dezvăluiri cumplite despre acesta: “Venise să abuzeze de noi”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/10/2019, 21:07
O femeie care susține că a lucrat în casa lui Dincă face dezvăluiri cumplite despre acesta: “Venise să abuzeze de noi”
Gheorghe Dincă, acuzat că a încercat să abuzeze de o fostă angajată. Sursa foto: kanald.ro

Ies la iveală noi detalii incredibile despre Gheorghe Dincă, omul care a îngrozit și revoltat întreaga opinie publică din țara noastră, după ce a răpit, sechestrat și probabil ucis două tinere de 16, respectiv 19 ani. O femeie susține că a lucrat pentru fostul mecanic auto din Caracal și a fost martora unor fapte îngrozitoare petrecute chiar în locuința monstrului.

Femeia povestește cum Dincă a încercat să abuzeze de ea

Mai mult decât atât, în cadrul emisiunii Acces Direct, prezentate de Mirela Boureanu Vaida, aceasta a povestit că a surprins inclusiv momentul în care familia lui Dincă ar fi dus fetele în Italia. Îngrozită de scenele cumplite la care a asistat în casa groazei, femeia a decis să renunțe la slujbă. Povestea nu s-a încheiat, însă, aici, pentru că psihopatul din Caracal a încercat să abuzeze de fosta sa angajată.

Eu am rămas cu o teamă, cu o frică. Eu am fugit, atunci, la o lună şi o săptămână, de acolo. Era tot aşa un muncitor acolo şi venise cu, frate-său a venit acolo, că eu am sunat în Italia, la nea Gheorghe ăsta, Dincă şi ăla venise peste mine în cameră şi eu eram cu copiii. Venise peste mine în cameră să abuzeze de noi. Am fugit de frică, că poate, cine ştie ce se întâmplă. Îmi omoară copiii. Auzisem foarte multe lucruri, dar nu aveam voie să intrăm acolo unde este spălătoria”, a declarat fosta slujitoare a lui Gheorghe Dincă.

Fosta slujitoare a lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile. Sursa foto: a1.ro
Fosta slujitoare a lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile. Sursa foto: a1.ro

Slujitoarea lui Dincă este convinsă că fetele trăiesc

Totodată, femeia le-a dat noi speranțe familiilor celor două tinere care au căzut victime monstrului din Caracal. Aceasta este ferm convinsă că fetele sunt încă viață, în condițiie în care, potrivit spuselor sale, Dincă ar face parte dintr-o rețea de trafic de persoane.

Fetele nu sunt moarte! Fetele o să fie vii, că nu avea cum să le omoare! De omorât, nu le omora” , a mai spus fosta angajată a lui Gheorghe Dincă în cadrul emisiunii Acces Direct, difuzate de Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×