O femeie a făcut cumpărăturile pentru un vecin izolat și s-a îmbogățit peste noapte. Cum a fost posibil

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/04/2020, 17:48
O femeie a făcut cumpărăturile pentru un vecin izolat și s-a îmbogățit peste noapte. Cum a fost posibil
O femeie din SUA s-a îmbogățit după ce a făcut cumpărăturile pentru un vecin aflat în izolare. Sursa foto: pixabay.com

O femeie care s-a dus la cumpărături pentru un vecin aflat în izolare s-a trezit bogată după aceea! Norocul a dat peste o doamnă de 52 de ani din statul american Delaware.

O femeie a făcut cumpărăturile pentru vecinul ei și s-a îmbogățit pe loc

Femeia din Wilmington a vrut să îl ajute pe unul din vecinii ei în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta i-a făcut o listă cu câteva lucruri de care avea urgentă nevoie, iar ea s-a conformat, nefiind prima oară când sare în ajutorul celor care sunt abandonați mai ales în aceste vremuri.

Rezidenta din Delaware, Statele Unite ale Americii, a dat iama printre raioanele supermarket-ului aflat în apropiere de locuința ei și, s-a gândit, la ieșirea din magazin ce ar fi dacă și-ar lua două bilete cu care să participe la loteria locală.

„Am ajuns la supermarket și am zis să îmi cumpăr un bilet sau două la loterie”, povestește femeia de 52 de ani pentru Delaware Lottery.

„Am fost în stare de șoc. Nu aveam de gând să merg la cumpărături”

„Am fost în stare de șoc pentru că nu aveam de gând să merg în acea zi la cumpărături”, a mai spus aceasta. Mai mult, singurul motiv pentru care s-a dus în acea zi la shopping a fost strict pentru a-i întinde o mână de ajutor vecinului ei.

Femeia este convinsă că persoana care i-a purtat noroc este bărbatul pentru care a făcut cumpărăturile. Religioasă de fel, aceasta e convinsă că Dumnezeu a răsplătit-o pentru gestul ei, pe care îl consideră unul normal, mai ales în situația prin care trec zeci de milioane de americani din cauza coronavirusului și a carantinării la domiciliu.

Întrebată ce are de gând să facă cu cei 250.000 de dolari, femeia a spus că vrea să se mute într-o casă nouă și să cumpere o mașină adaptatată persoanelor cu dizabilități.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×