O fată a murit în timp ce asculta muzică la telefon. Dispozitivul era pus la încărcat

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
30/09/2019, 19:53
O fată a murit în timp ce asculta muzică la telefon. Dispozitivul era pus la încărcat
O fată de 14 ani a murit în timp ce asculta muzică la căști. Sursa foto: psychologies.ro

O adolescentă din Bastobe, Kazahstan a murit în timp ce asculta muzică la telefon. Fata de 14 ani a adormit cu căștile în urechi cu telefonul la încărcat moment în care bateria dispozitivului a explodat. 

Copilă de 14 ani găsită moartă după ce a ascultat muzică în căști

O fată de 14 ani și-a pierdut viața într-un incident tragic. Adolescenta și-a pus telefonul la încărcat, și-a pus căștile în urechi și a început să asculte muzică. Tragedia s-a petrecut în momentul în care copila a adormit cu căștile în urechi, clipă în care bateria telefonului a explodat provocându-i răni grave la nivelul capului. Incidentul s-a petrecut în Bastobe, Kazahstan, scrie Mirror.co.uk.

Adolescenta, pe numele său Alua Asetkyzy Abzalbek, a fost găsită a doua zi dimineața de familie care a chemat imediat medicii. Din păcate, paramedicii care s-au deplasat la locuința fetei nu au mai putut face nimic pentru ea și doar au constatat decesul.

Adolescenta a murit după ce bateria aparatului a explodat
Acesta este telefonul fetei de 14 ani căruia i-a explodat bateria. Sursa foto: mirror.co.uk

Care a fost cauza pentru care a explodat bateria telefonului

Experții criminaliști au analizat telefonul fetei de 14 ani și au ajuns la concluzia că aparatul s-a supraîncălzit. Se pare că bateria telefonul a explodat spre dimineață, acesta fiind și motivul care a dus la moartea adolescentei. Moartea ei a fost descrisă ca un „accident tragic”. Marca de smartphone nu a fost dezvăluită.

Riscul cel mai mare la care se expun oamenii care ascultă muzică la căști este să aibă telefonul la încărcat în timpul acesta. În decursul anului trecut patru persoane au murit în timp ce ascultau muzică la căști. Motivul decesurilor a fost electrocutarea. Unul dintre aceste cazuri a avut loc în Rembau, Malaezia unde un adolescent de 16 ani a fost găsit pe podea decedat. Mohd Aidi Azzhar Zahrin avea arsuri în jurul urechilor, iar sângele îi curgea pe lângă căști. Autopsia a arătat că băiatul a murit în urma unei electrocutări prin căștile telefonului care era conectat la priză.


 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×