A supraviețuit atentatului terorist, dar la scurt timp s-a sinucis. Drama neștiută a unei tinere de 19 ani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/03/2019, 14:34
A supraviețuit atentatului terorist, dar la scurt timp s-a sinucis. Drama neștiută a unei tinere de 19 ani GALERIE FOTO
Drama neștiută a unei tinere de 19 ani

În ziua în care un bărbat a deschis focul la Liceul Marjory Stoneman Douglas, o tânâră de 19 ani, pe nume Sydney Aiello, a scăpat cu viață. Cu toate acestea, durerea de a-și perde 17 dintre colegii și profesorii ei, dar și gândurile și întrebările pe care și le punea în fiecare zi după acest moment, dat fiind faptul că a rămas traumatizată, au cântărit foarte mult.

A supraviețuit atentatului terorist, dar la scurt timp s-a sinucis

Astfel, în acest weekend, la o vârstă fragedă, Aiello și-a luat viața. Acum, pe lângă victimele incidentului tragic, comunitatea Marjory Stoneman Douglas suferă după încă o pierdere. Mama lui Sydney, Cara Aiello, a declarat pentru CBS Miami că fiica sa s-a luptat cu vina supraviețuitorului și a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic în anul de după tragedie. Fata nu a cerut ajutor nimănui, dar se străduia să vină la liceu și pășea cu multă teamă în clase.

De asemenea, Sydney a fost prietena apropiată a lui Meadow Pollack, unul dintre studenții care a fost împușcat și omorât în liceul Parkland. Tatăl lui Meadow, Andrew, a devenit unul dintre cei mai vizibili părinți ai victimelor Parkland când a ținut un discurs emoționant la Casa Albă, la doar câteva zile după decesul fiului său, potrivit cbnews.com. 

A supraviețuit atentatului terorist, dar la scurt timp s-a sinucis. Drama neștiută a unei tinere de 19 ani
Evenimentele au fost copleșitoare pentru tânără

Supraviețuitorii suferă în tăcere

Acesta cere o creștere a siguranței în școli, mai degrabă decât pentru schimbarea legii americane legate de arme. Jurnaliștii CBS News l-au convins pe Andrew Pollack să facă parte dintr-un documentar numit ”39 de zile”, care a prezentat nașterea unei mișcări, iar la eveniment participând și mulți alți studenți care și-au transformat durerea în acțiune.

În timp ce atenția națiunii s-a îndreptat către tinerii activiști, cum ar fi David Hogg și Emma Gonzalez, ceilalți supraviețuitori din Parkland sufereau în tăcere. De altfel, și tragedia familiei Aiellor este o rememorare prea dureroasă și amintește că trauma afectează adolescenții profund.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×