O dubă s-a răsturnat după ce a fost lovită în trafic, în București. Două mașini au fost avariate. O polițistă de 21 de ani, rănită

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 10:59
O dubă s-a răsturnat după ce a fost lovită în trafic, în București. Două mașini au fost avariate. O polițistă de 21 de ani, rănită
O dubă a Poliției Capitalei s-a răsturnat în urma unui accident rutier. Sursa foto: digi24.ro

O dubă a poliției care se afla în misiune s-a răsturnat în această dimineață, joi, 23 ianuarie, în sectorul 5 din București. Mașina de poliție a fost lovită de două mașini, șoferul uneia dintre acestea neacordând prioritate în trafic.

Dubă a poliției, implicată într-un accident auto, în Capitală

O dubă a arestului central s-a răsturnat pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei după ce a fost lovită de două autoturisme aflate în trafic. Duba de poliție se afla în misiune și avea toate semnalele acustice pornite, dar un șofer nu a acordat prioritate și a lovit-o din lateral. Ulterior un alt autoturism s-a tamponat cu primul.

„În jurul orei 09.20, conducătorul unei autospeciale de poliție, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa pe Șos. Progresului, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Năsăud unde a avut loc incidentul. 

Mașina de poliție avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, a intrat in coliziune cu 2 autovehicule, în urma impactului autospeciala răsturnându-se pe o parte”, au declarat polițiștii, scrie stiripesurse.ro.

Mașina de poliție se grăbea la o secție de poliție

Președintele Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă, a declarat într-o intervenție telefonică că în urma răsturnării mașinii de poliție a fost rănită o persoană. Este vorba de o polițistă în vârstă de 21 de ani care a fost dusă la spital. Femeia nu are răni grave sau leziuni interne.

Dumitru Corană a mai spus că duba de poliție se îndrepta spre o secție de poliție de unde urma să prea mai multe persoane arestate care trebuiau să ajungă în fața instanței de judecată. Polițiștii au mai precizat că din cauza presiunii timpului, dar și a dotărilor deficitare sunt presați zi de zi ajungându-se la astfel de evenimente neplăcute.

Organele de poliție se plâng de numărul mic al dubelor care sunt în perfectă stare de funcționare. Polițiștii aruncă cu acuzații și spun că din 27 de dube care aparțin instituției, doar 4 dintre acestea sunt funcționale pentru misiuni.

„Restul, pleci cu ele şi rămâi în drum”, a mai adăugat președintele Sindicatului Polițiștilor. În plus, liderul de sindicat a mai precizat că problemele de fond sunt lipsa de logistică și presiunea care se pune pe umerii polițiștilor.

Traficul în zona producerii accidentului, restricționat

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au încercuit zona pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza producerii evenimentului rutier. În plus, traficul în zonă a fost restricționat timp de câteva ore. Șoferii au fost nevoiți să cirucle pe banda 1 pe strada Năsăud.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×