Audierile s-au încheiat! Sanda Ladoşi şi soţul ei au plecat cu duba de la sediul DIICOT! Cei doi, suspectaţi de spălare de bani!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/11/2017, 12:59
Audierile s-au încheiat! Sanda Ladoşi şi soţul ei au plecat cu duba de la sediul DIICOT! Cei doi, suspectaţi de spălare de bani!

Cunoscuta cântăreaţă Sanda Ladoşi a fost audiată la sediul DIICOT, structura centrală! Vedeta şi soţul ei au plecat cu duba poliţiei de la sediul DIICOT! Vei doi sunt acuzaţi de grup infracţional organizat şi spălare de bani, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi, marţi, de procurorii DIICOT din propria locuinţă, cei doi fiind suspectaţi de o fraudă de un milion de euro, potrivit Antena 3.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sanda Ladoşi, ridicată de mascaţi! Cântăreaţa, acuzată de spălare de bani!

Ştefan Tache, soţul Sandei Ladoşi, a mai fost arestat şi în anul 2013 şi a fost închis timp de 3 luni, el fiind acuzat că ar fi fost creierul unei reţele de evazionişti, frauda fiind atunci de 4 milioane de euro, potrivit Spynews.ro.

Se pare că procurorii DIICOT vizează mai multe persoane în ancheta respectivă! 10 percheziţii au avut loc astăzi în acest dosar!

Închide ×