O concurentă de la ”Insula iubirii” a fost arestată! Viza conturi grase!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/09/2018, 14:24
O concurentă de la ”Insula iubirii” a fost arestată! Viza conturi grase! GALERIE FOTO
Mirela Banias, concurenta de la Insula iubirii, a fost arestata

O concurentă care participă la noul sezon ”Insula iubirii” a avut probleme grave cu legea, fiind chiar și arestată! Vorbim despre Mirela Baniaș, în vârstă de 35 de ani, fiica fostului șef al Poliției Economice din Dej!

Tânăra a lucrat la o bancă din România, unde se ocupa de conturile clienților. Doar că fiica fostului șef de poliție ”s-a ocupat” atât de tare de conturi, încât au început să dispară bani. În total, 150 de mii de euro au dispărut din conturile băncii, iar singura capabilă să facă așa ceva a fost găsită actuala concurență de la ”Insula iubirii”.

Citește și Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Citește și CE CUPLU FĂRĂ RUŞINE! Două vedete de la INSULA IUBIRII, imagini interzise la plajă!

Concurenta arestată de la ”Insula iubirii” își testează iubirea la Antena 1

Potrivit gazetadecluj.ro, Mirela Baniaş a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic. Procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010 tânăra, actuala concurentă la „Insula Iubirii”, a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a cinci persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal.  În special erau vizate conturile cu sume mari de bani şi despre care proprietarii nu se prea interesau decât la momentul în care era scadentă dobânda. Întreaga operaţiune ilegală a ieşit la iveală în momentul în care unul dintre proprietari a vrut să plătească nişte cumpărături cu cardul şi a descoperit că nu mai are niciun ban în cont. Proprietarul a sunat la bancă şi a vorbit cu Mirela Perţe, care a transferat imediat banii în cont, iar păgubit nu şi-a dat seama de nimic.

Ajunsă în faţa instanţei, Mirela Baniaş şi-a recunoscut fapta, dar a declarat că a primit „ajutor” din partea celorlalţi angajaţi ai sucursalei. Reprezentanţii băncii respective au susținut atunci că ea a fost dată afară, iar prejudiciul creat clienţilor a fost acoperit.

Acum, tânăra care a avut probleme cu legea s-a înscris la concursul de la Antena 1 pentru a-și testa iubirea față de partenerul ei, Ionuț Gojman. Aceștia s-au cunoscut pe o rețea de socializare în momentul cel mai prielnic pentru Mirela. După o căsătorie ratată, Mirela și-a mai dat o șansă la dragoste, astfel că i-a acceptat invitația la cafea lui Ionuț. De atunci au rămas un cuplu. Cei doi au povestit că la prima întâlnire au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt, de parcă se cunoșteau de o viață. Singurul inconvenient este că relația lor este una la distanță. Mirela administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, iar Ionuț lucrează în Târgu Mureș. Pe Mirela Baniaş o puteţi vedea în noul sezon „Insula Iubirii”, în fiecare duminică şi luni, de la ora 20:00 pe Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×