O cântăreață a murit pe scenă, după ce un dispozitiv pirotehnic i-a explodat în abdomen

O cântăreață a murit pe scenă, după ce un dispozitiv pirotehnic i-a explodat în abdomen
Joana Sainz a murit chiar pe scenă, după ce un dispozitiv pirotehnic i-a explodat în abdomen. Sursa foto: Twitter

Doliu în lumea muzicii, după ce o cunoscută cântăreață din Spania a murit chiar pe scenă, în timpul unui concert. Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, a fost ucisă de un dispozitiv pirotehnic care i-a explodat în abdomen. Tragedia a avut loc în localitatea Las Berlanas, în apropiere de capitala Madrid, unde artista susținea un recital alături de trupa sa.

Ucisă chiar pe scenă de un dispozitiv pirotehnic

Potrivit informațiilor furnizate de presa locală citată de Mediafax, tânăra cântăreață în vârstă de doar 30 de ani s-a ales cu răni grave în urma exploziei unui dispozitiv pirotehnic. La scurt timp după acest incident nefericit, organizatorii evenimentului la care au luat parte aproximativ 1.000 de spectatori au tras repede cortina, iar paramedicii și un medic aflat în public i-au acordat primul ajutor.

Femeia a fost transportată de urgență la Avila Healthcare Complex, un spital din apropiere, însă nu a mai putut fi salvată. În acest moment, datele par să indice faptul că unul dintre dispozitivele pirotehnice montate pentru concertul grupului format din 15 membri, cântăreți și dansatori, nu a funcționat corespunzător. O anchetă demarată de autorități va stabili, însă, cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

Oamenii din public au filmat tragedia

Un clip video surpins de unul dintre spectatorii care au luat parte la concert arată cel puțin nouă membri ai formației în timp ce dansează și cântâ pe scenă. La un moment dat, două dispozitive din fața scenei declanșează artificiile, iar unul dintre ele pare să explodeze. Joana Sainz se prăbușește pe scenă, în timp ce colegii ei aleargă disperați să o ajute, concertul fiind, bineînțeles, întrerupt. Circa 1.000 de persoane se aflau atunci în fața scenei.

Au fost două dispozitive – unul dintre ele s-a dus în direcția corectă, iar celălalt a atins-o pe cântăreață în abdomen”, a povestit un bărbat care a privit înmărmurit întreaga scenă. Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei artiste, care s-a stins la scurt timp, pe patul de spital.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×