Doliu în lumea artistică! Diana Jivan a murit pe scenă!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 16:22
Doliu în lumea artistică! Diana Jivan a murit pe scenă!
Diana Jivan, tânăra care s-a stins pe scenă

Doliu în lumea artistică! Diana Jivan (33) a murit pe o scenă din Arad! Surse judiciare au precizat că incidentul nefericit s-a petrecut în jurul orei 23:00. Mihaela Diana Jivan, din București, dansa împreună cu soțul ei, pe scena Casei de Cultură din orașul Sebiș. În timpul momentului artistic, dansatoarea a leșinat. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul de Boli Cronice din orașul Sebiș. După multiple manevre de resuscitare, pe data de 10.11.2018, la ora 00:41, a fost declarat decesul Dianei. De asemenea, la fața locului s-a făcut o cercetare. Totodată, a fost solicitat și Serviciul Județean de Medicină egală, pentru a se efectua o necropsie. Cu toate aceste cereri, trecerea sa în neființa nu are semne de întrebare, neridicându-se suspinciuni din partea oamenilor legii cu privire la cauza decesului.

La scurt timp, soțul ei, Andrei Robert Jivan, a făcut anunțul trist, alături de care a adăugat și o rugăminte față de cunoscuți. Bărbatul care acum a rămas văduv a cerut apropiaților, și nu numai, să nu fie bombardat de telefoane. ”Aseară 09.11.2018 Scumpa mea Soție s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator…Îmi doresc să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a scris soțul dansatoarei care s-a stins pe scenă.

Doliu în lumea artistică! Diana Jival a murit în timp ce dansa

Doliu in muzica. Diana Jivan s-a stins pe scena
Mesajul soțului Dianei Jivan

Acum câteva ore, au apărut și alte mesaje pline de durere pe pagina dansatorului rămas fără parteneră. ”Diana, fata mea frumoasă și bună, într-o lume atât de rea erai ca o rază de soare, nu te-am auzit niciodată spunând o vorbă urâtă la adresa nimănui…Sunt șocată și foarte tristă. Dumnezeu să ste odihnească!!! Andrei Jivan, să fii tare, Diana era o luptătoare și așa trebuie să rămâi și tu!”, a scris unul dintre apropiații celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×