O angajată din Orăștie și-a înjunghiat șeful în zona inimii!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 14:02
O angajată din Orăștie și-a înjunghiat șeful în zona inimii!
Angajata unei fabrici de cabșlaje auto si-a injunghiat seful de tura

O femeie din Orăștie și-a înjunghiat șeful, de față cu toți colegii de serviciu! Femeia în vârstă de 49 de ani a ieșit supărată din biroul directorului fabricii de cablaje auto unde lucra și s-a dus la șeful de tură, în vârstă de 38 de ani, pe care l-a înjunghiat în zona inimii!

”La ora 15:21, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată cu privire la faptul că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, in timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neindeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe seful de secţie a aceleasi societăţi economice, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Victima a fost transportată la spital, in vederea acordării de ingrijiri medicale. A fost diagnosticată cu o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui stâng anterior”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit adevarul.ro.

Citește și Şoferul drogat care a lovit 3 maşini în Bucureşti, arestat pentru tentativă de omor! „Se excita foarte tare când mergeam cu viteză” 

Citește și Răsturnare de situație în crima din pădurea Pacea! Pe cine acuză suspectul principal! 

Angajata care și-a înjunghiat șeful, cercetată pentru tentativă de omor

Femeia a fost reţinută şi va fi cercetată pentru tentativă de omor, iar victima sa se află internată la Spitalul judeţean din Deva. Se pare că acum bărbatul de 38 de ani se află în afara oricărui pericol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×