Şoferul drogat care a lovit 3 maşini în Bucureşti, arestat pentru tentativă de omor! „Se excita foarte tare când mergeam cu viteză”

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
05/02/2018, 14:43
Şoferul drogat care a lovit 3 maşini în Bucureşti, arestat pentru tentativă de omor! „Se excita foarte tare când mergeam cu viteză” GALERIE FOTO

Şoferul de 39 de ani care a lovit, sâmbăta, trei maşini în centrul Capitalei în timp ce se certa cu soţia lui, a fost reţinut duminică seară, după mai multe ore de audieri, pentru tentativa de omor. Înainte să urce la volan, bărbatul consumase cocaină, după cum singur a declarat. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Soţia, care se afla cu el în maşină, le-a spus poliţiştilor că şi ea se drogase. Mai mult, în autoturismul lor, poliţiştii au găsit un praf alb, care urmează să fie analizat în laborator. Bărbatul a declarat presei că nu a vrut să omoare pe nimeni. Mai mult, el aruncă vina asupra soţiei sale pentru faptul că a plecat cu maşina, deşi se afla sub influenţa stupefiantelor. 

Şoferul drogat care a lovit trei maşini în Capitală, arestat

Monica Dima, avocata lui Dragoş Bîrligea: „A recunoscut. Nu a avut intenţia de a săvârşi nicio tentativă de omor calificat. A fost o chestie spontană. Avea viteză foarte mare şi nu a mai putut frâna”.

Şoferul care a fost aproape să provoace o tragedie în centrul Capitalei a venit cu viteză pe Calea Grivitei şi la un moment dat ar fi intrat voit în trei maşini oprite la un semafor, povestesc martorii. În goana lui nebună, spun anchetatorii, ar fi acroşat şi un microbuz. Mai mult, imediat după impact, bărbatul ar fi făcut o criză de nervi. Poliţiştii susţin că ar fi încercat inclusiv să fure un taxi parcat în zonă, ca să fugă de la locul accidentului. „Nu am avut intenţie, să ştiţi. Soţia se excita foarte tare când mergeam cu viteză şi apoi, când m-am dezmeticit, am lovit maşinile.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×