O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă! Trupul său a fost găsit într-o cutie

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 19:34
O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă! Trupul său a fost găsit într-o cutie GALERIE FOTO
O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă. Sursa foto: reviewjournal.com

O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă, iar trupul său a fost descoperit în deșert. Esmeralda Gonzalez, în vârstă de 24 de ani, a fost dată dispărută din luna mai. Trupul tinerei a fost găsit într-o cutie în deșert, în Nevada, relatează canal1.com.co.

O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă

Esmeralda Gonzales lucra în industria filmelor pentru adulți și locuia în Las Vegas. Tânăra nu era doar actriță, ci și influencer. Înainte de dispariție, casa tinerei fusese prădată de hoți. Anchetatorii au un suspect în acest caz. Acesta este Christopher Prestipino, în vârstă de 45 de ani, care locuia în casa alăturată, relatează canal1.com.co.

Esmeralda Gonzalez, în vârstă de 24 de ani, a fost căutată de autorități și de familie în ultimele luni, însă fără succes. Luna aceasta, cadavrul tinerei de origine mexicană a fost găsit în stare de descompunere într-o cutie din lemn plină cu beton, în deșertul Nevada.

O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă
O actriță de filme pentru adulți a fost ucisă. Sursa foto: hotinfonow.com

Trupul Esmeraldei Gonzalez a fost găsit într-o cutie, în deșertul Nevada

Anchetatorii susțin că suspectul Christopher Prestipino ar fi otrăvit-o, după care strangulat-o pe Esmeralda. Bărbatul a fost arestat, la fel ca și complicele său. În ziua fatidică, Esmeralda Gonzalez a consumat droguri în casa criminalului.

La un moment dat, aceasta a început să se comporte ciudat, iar Prestipino ar fi legat-o de pat. După ce a fost dezlegată, modelul l-a lovit pe bărbat cu pumnul şi l-a amenințat că îl va da pe mâna poliției. Acesta a încercat apoi să o sugrume, după care a otrăvit-o cu o soluţie de curățat piscina. Acesta riscă să fie condamnat pe viață, dacă va fi găsit vinovat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×