O actriță celebră, partenera lui James Bond, testată pozitiv pentru coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/03/2020, 16:42
O actriță celebră, partenera lui James Bond, testată pozitiv pentru coronavirus
Actrița Olga Kurylenko, partenara lui James Bond, a contractat coronavirs

Olga Kurylenko este cea mai recentă celebritate care a fost testată pozitiv pentru coronavirus. Actrița, în vârstă de 40 de ani, din Ucraina, care a devenit foarte cunoscută pentru rolul din filmul James Bond Quantum of Solace, a postat duminică (15 martie) pe Instagram un mesaj care i-a șocat pe fanii săi.

Actrița Olga Kurylenko, partenara lui James Bond, a contractat coronavirs

Actrița a recunoscut că a fost testată pozitiv pentru coronavirus. „În carantină acasă, după ce am fost testată pozitiv pentru Coronavirus”, a scris Olga Kurylenko pe rețeaua de socializare.

Frumoasa actriță a mărturisit că suferă de coronavirus deja de o săptămână și prezintă mai multe simptome. Curios este faptul că vedeta aales să se trateze acasă pentru coronavirus. Ea le-a cerut fanilor săi să ia foarte în serios acest virus care a cuprins aproape întreaga planetă.

Și Tom Hanks și soția sa suferă de coronavirus

Sunt de fapt bolnavă de aproape o săptămână acum. Febra și oboseala sunt principalele mele simptome. Ai grijă de tine și ia asta în serios! ”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Olga Kurylenko nu este singura vedetă atinsă de infecșia cu coronavirus. Marele actor Tom Hanks şi Rita Wilson, soţia sa, au anunţat că au fost infectaţi cu temutul coronavirus, în timp ce se aflau în Australia.

Anunţul a fost făcut chiar de actor pe pagina personală de Instagram. „Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus Tom Hanks.

Actorul şi soţia sa u au mai aștetat și au mers de urgență la medic, unde au primit rezultatul șocant. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”, a scris actorul pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×