Nutriționistul Mihaela Bilic, revoluționează curele de slăbire! Nu trebuie să te abții: ”Mâncarea este stare de bine!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 16:53
Nutriționistul Mihaela Bilic, revoluționează curele de slăbire! Nu trebuie să te abții: ”Mâncarea este stare de bine!” GALERIE FOTO
Mihaela Bilic a descoperit secretul! Iată cura sa de slăbit

Nutriționistul Mihaela Bilic a vorbit, în cadrul emisiunii ”De-a viața ascunselea” despre mâncatul pe fond nervos. Aceasta a afirmat că există metode pentru a te menține la kilogramele normale înălțimii fiecăruia fără prea multe eforturi. De asemenea, nutriționistul mai indică și trucul care te ajută să scapi de grăsimea excesivă din zona burții.   Dacă ne interzicem plăcerea și bucuria din mâncare, însemană că avem o problemă gravă, fie una psihică, de obicei în aceste boli apare starea sau și mai grav, noi prin control încercăm să tăiem această plăcere.

Mihaela Bilic, despre cura de slăbire în care nu trebuie să te abții

Mihaela Bilic a dezvăluit dieta revoluționară care te ajută să te menții sau să slăbești. ”E grav dacă mâncarea nu te face fericit. Mâncarea dincolo de faptul că ne hrănește organismul, are această stare de bine. Suntem construiți cu această relație. 

Dacă ne blocăm această stare, se transformă în compulsie. Toată lumea mănâncă așa compulsiv. Important este să conștientizăm. De obicei, această stare se declanșează de la oboseală sau de la plictiseală. Și plictiseala nu însemană că nu facem nimic, ci ceva care nu ne place”, a declarat Mihaela Bilic.

Mihaela Bilic, despre dieta-minune
Mihaela Bilic, despre dieta-minune

Mihaela Bilic, trucuri pentru slăbit

Aceasta este prima regulă și cea mai importantă

● Obişnuiţi-vă să aveţi zilnic 3 mese principale. Această regulă nu doar că vă va ajuta să scăpaţi de burta inestetică, ci vă va ajuta şi să slăbiţi câteva kilograme. ”Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul 4-5 ore ajută metabolismul să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara”,afirmă medicul nutriţionist. Potrivit Mihaelei Bilic, o zi în care aţi trecut peste o masă este o zi în care nu ați slăbit, iar caloriile venite care vin după sunt asimilate mai repede şi transportate instantaneu în grăsime de depozit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×