Dieta Irinei Loghin! Cele trei alimente pe care artista le consumă zilnic

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/03/2019, 12:07
Dieta Irinei Loghin! Cele trei alimente pe care artista le consumă zilnic GALERIE FOTO
Irina Loghin a facut publica dieta pe care o tine de 40 de ani

Celebra cântăreață de muzică populară Irina Loghin a dezvăluit dieta pe care o ține de 40 de ani! Regimul alimentar a devenit astfel o regula de viață pentru cântăreața în vârstă de 80 de ani, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Irina Loghin a făcut publică dieta sa minune

Irina Loghin arată foarte bine și se simte la fel! Cântăreața a dezvăluit recent care este dieta sa minune, care o ajută să-și mențină forma fizică de invidiat și starea de spirit. Artista a recunoscut că mănâncă și carne, însă cea mai întâlnită carne care se regăsește în meniul ei este cea de pește.

„Am fost în Spania şi la masă m-am dus şi mi-am umplut trei castroane cu ierburi: unul cu salată, unul cu rucola şi unul cu spanac. Le-am mâncat pe toate. De peste 40 de ani mănânc numai salate. Peşte mănânc foarte mult. Îmi plac legumele foarte mult. Îmi place cartoful sub orice formă”, a declarat Irina Loghin. Așadar, salata verde, rucola și spanacul sunt alimentele de bază pentru cântăreața de muzică populară din România.

dieta Irina Loghin
Din dieta Irinei Loghin nu lipsesc salatele

Irina Loghin a trecut prin clipe grele, după accidentul fiului său

Îndrăgita artistă a trecut recent prin momente grele, după ce a aflat că fiul ei a suferit un accident rutier departe de casă! Ciprian se afla în Austria, când mașina în care se afla a fost implicată într-un accident de circulație.

Fiul Irinei Loghin a fost transportat de urgență la un spital din apropierea locului unde a făcut accidentul rutier și, mai mult, a fost supus și unei intervenții chirurgicale. Fiul Irinei Loghin se simte bine acum, dar trebuie să facă exerciții de recuperare, după operația suferită la membrele inferioare.

„A fost o intervenție chirurgicală grea. Am dureri, încă sunt internat în Innsbruck. Învăț din nou să merg”, declara Ciprian Loghin Cernea pentru www.spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×