Numărul de telefon al Elodiei Ghinescu, în continuare activ. Avocata a fost declarată moartă în 2011

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/04/2020, 12:20
Numărul de telefon al Elodiei Ghinescu, în continuare activ. Avocata a fost declarată moartă în 2011
Numărul de telefonul al Elodiei Ghinescu, sună în continuare. Avocata a fost declarată moartă în 2011. Sursa foto: ciao.ro

Cazul avocatei Elodia Ghinescu nu a fost rezolvat nici până la ora actuală, în ciuda faptului că soțul ei a fost condamnat pentru crimă. Femeia a fost declarată moartă în anul 2011, iar unele piste din anchetă ridică în continuare numeroase semne de întrebare.

Ce se întâmplă cu telefonul Elodiei Ghinescu, avocata dispărută în urmă cu mulți ani

Polițistul Cristian Cioacă a ajuns în spatele gratiilor după câțiva ani în care a fost anchetat pentru moartea soției sale Elodia Ghinescu. Procesul a fost unul anevoios din cauza faptului că trupul neînsuflețit al avocatei nu a fost găsit niciodată și în plus, multe întâmplări bizare au avut loc de-a lungul anilor.

Unii sunt convinși că femeia este moartă și îngropată prin vreo pădure, în timp ce alții cred că Elodia Ghinescu este în viață, dar stă ascunsă. Cu toate acestea un lucru este cert telefonul acesteia a ajuns în posesia anchetatorilor fără a descoperi probe concrete.

Un lucru puțin bizar în ceea ce privește aparatul este acela că numărul regretatei avocate sună în continuare. Potrivit România TV numărul sună, iar după puțin timp intră căsuța vocală, un lucru dubios, mai ales că telefonul Elodiei Ghinescu avea abonament.

Telefonul Elodiei Ghinescu, deschis pe toată perioada anchetei

Anchetatorii nu au închis deloc telefonul avocatei, lucru repetat de multe ori în instanță. Cel mai probabil s-a luat această decizie pentru a vedea dacă există piste care să ducă la rezolvarea cazului care rămâne un mister și în momentul de față.

O altă explicație a faptului că numărul de telefon al soției polițistului Cioacă sună este aceea că acesta a fost dezactivat pe timpul anchetei și ulterior a fost preluat de un al abonat al companiei cu care Elodia Ghinescu încheiase contract.

Între timp, verdictul a rămas același, iar Cristian Cioacă a fost condamnat de instanță la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale.

Polițistul nu a recunoscut niciodată că și-a ucis soția, însă au existat câteva probe care l-au incriminat direct, mai ales că el a fost primul suspect în cazul dispariției avocatei.

Elodia Ghinescu și-ar fi sunat soțul cu puțin timp de a dispărea fără urmă. Potrivit desfășurătorului aceasta ar fi apelat inclusiv numere din Suedia, dar a discutat și cu sora partenerului de viață. Se pare că celebra avocată și-a chemat soțul la biroul notarial pentru a semna actele de divorț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×