Nora Dincă, victima gazului din Piața Victoriei! ”Psihopații criminali sunt puși șefi”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/08/2018, 11:47
Nora Dincă, victima gazului din Piața Victoriei! ”Psihopații criminali sunt puși șefi” GALERIE FOTO

Nora Dinca victima gazului din Piata Victoriei, printre alte sute de protestatari! Prezentatoarea de la Realitatea TV a prezentat recent poze realizate după ce a inhalat gazele lansate cu atâta dărnicie de jandarmi. Vedeta de televiziune spune că fotografiile au ajuns și la procurori, unde a depus o plângere. Nora Dincă a povestit prin ce a trecut, dar și cum a fost tratată de medici.

”M-am jenat pana acum sa le fac publice. Le-au vazut doar apropiatii și procurorii militari. Sunt insa atat de revoltata de minciunile si tupeul acestor borfasi criminali, incat trebuie sa le arat, ca nu cumva sa ma trezesc ca zice vreunul ca am mintit. Asa am aratat in acea noapte. La tv nu se vad ca in realitate, eram grena.

Citește și Marian Godină a primit amenințări de la colegii jandarmi! Ce răspuns le-a dat! 

Citește și Jandarmerița bătută în Piața Victoriei a fost externată 

Nora Dincă, victima gazului din Piața Victoriei! ”M-am gândit foarte serios că e posibil să mor”

Pana dimineata nu am putut sta locului, trebuia sa ma misc incontinuu ca sa nu urlu. Aveam pulsul 130 si frison. Imi veneau in minte tot timpul copiii de Colectiv, ce trebuie sa fi fost pe sufletul lor, iar asta ma ajuta sa nu plang. Cand m-am spalat pe cap, m-am gandit f serios ca e posibil sa mor.

Si acum tusesc pana la sufocare si sunt ragusita. Am doua prietene care si azi tusesc sange si se simt f rau. Niste doctori ticalosi scriu diagnostice seci de farinfigita si laringita acuta, fara sa faca investigatii amanuntite (analize de sange, de sputa etc) si refuza sa pomeneasca in fisa ca au fost expuse vineri la gaze toxice in Piata Victoriei, pe motiv ca au trecut 72 de ore.

Este inadmisibil tot ce se intampla -psihopatii criminali sunt pusi sefi, mint abject, cu nerusinare, presedintele tarii tace si pare fara griji, iar poporul cinstit, vanat si gazat si batut, e pe cont propriu. Sa va fereasca Dumnezeu cel Sfant de cod rosu de gradul IV pe bune, jigodiilor”, e mesajul postat de Nora Dincă.

Atacul jandarmilor, coordonat de bărbatul în alb

Atacul jandarmilor din Piața Victoriei a fost coordonat de un bărbat îmbrăcat în alb, care a fost identificat de presă drept şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, colonelul Cătălin Paraschiv. Acesta a recunoscut că el este omul în alb și a vorbit despre gazul cu care au fost ”tratați” protestatarii.

Deși vedeta de televiziune este victimă a gazului din Piața Victoriei, la fel ca alte sute de persoane, cel care i-a coordonat pe jandarmi insistă că gazul folosit „este foarte legal, aprobat şi utilizat în toată lumea”.

”Înseamnă că după discuţia cu dumneavoastră trebuie să mă duc direct la spital, că eu bănuiesc că am înghiţit o cantitate de gaze destul de importantă şi de-a lungul timpului cred că am înghiţit foarte multe gaze. Nu, nu există aşa ceva (antidot pentru a nu mai simţi efectul – n.r.) şi, dacă aţi văzut, niciunul dintre subordonaţii mei nu a purtat mască.

Jandarmeria este dotată cu diferite dispozitive care utilizează gaze lacrimogene, aici mă refer la Cloro-benzol, de fapt e Cloro-benzal, CS, care se foloseşte în concentraţie maximă de 1%. E o concentraţie foarte mică.

Dacă domnii specialişti care au apărut pe la TV măcar deschideau un Google, observau că ultimele studii s-au făcut în urma unei intervenţii a americanilor, iar Oficiul special al Procuraturii SUA, care cred că e o instituţie serioasă, a considerat că acest gaz produce doar în stări excepţionale sau poate produce leziuni ale corneei, arsuri locale sau iritaţii ale mucoaselor. Letal nu poate să fie de nicio culoare decât dacă este utilizat în cantităţi foarte mari în spaţii închise.

Jandarmeria foloseşte mai multe tipuri de armament şi aici mă refer la grenade iritant-lacrimogene, care au CS sub formă de pulbere, cartuşe iritant-lacrimogene pentru lansator, ceea ce s-a văzut că pleacă din armele acelea. Tragem la 45 de grade sau la 50 de grade, în funcţie de distanţa la care vrem să cadă lovitura şi bineînţeles sprayuri lacrimogene sau butelii. Tot nişte studii americane au arătat că zona cea mai toxică a CS a celui lichid.

Jandarmeria nu foloseşte în stare lichidă acest gaz. E foarte legal, e aprobat şi utilizat în toată lumea. România e una din ţările care îşi cumpără muniţie nu neapărat din România”, explică omul îmbrăcat în alb motivul folosirii gazului în Piața Victoriei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×