Nor misterios deasupra statului Israel. Oamenii l-au asemănat cu o cruce divină. VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 09:59
Nor misterios deasupra statului Israel. Oamenii l-au asemănat cu o cruce divină. VIDEO
Cruce misterioasă pe cerul de deasupra Țării Sfinte a Israelului. Sursa foto: dailystar.co.uk

Un nor misterios sub forma unei cruci de culoare neagră a putut fi observat pe cerul din Israel în urmă cu câteva zile. Adepții teoriilor conspiraționiste sunt de părere că este vorba de un semn divin. din ceruri.

Oamenii impresionați de un nor sub formă de cruce, în Israel

O cruce misterioasă a putut fi observată pe cerul de deasupra Țării Sfinte a Israelului. Crucea de culoarea neagră formată din nori are în față și cifra șapte despre care se spune că este una biblică. Descoperirea a fost făcută în urmă cu câteva zile de o persoană care a încărcat clipul video pe contul de Youtube.

„Am fost plecat într-un tur ghidat în urmă cu câteva nopți, iar cineva din grup a observat această cruce pe cer. «Hei, uite, există o cruce pe cer!», a spus persoana care a făcut misterioasa descoperire”, a povestit cineva.

Ce înseamnă crucea misterioasă ascunsă în nori

Crucea descoperită în Israel le-a transmis credincioșilor o stare de neliniște, dar mai mulți au fost de părere că aceasta este un semn că „Isus vine pe pământ”. În schimb au fost persoane care au mărtutisit că au observat în imagine mult mai multe lucruri decât cele menționate.

Persoana care a încărcat pe Youtube aceste imagine a declarat că nu a editat clipul sub nicio formă. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, unii dintre ei spunând că este vorba de un semn din ceruri, în timp ce alții au venit cu alte teorii și sugestii.

„Crucea vorbește despre semne din ceruri”, spune o persoană. „Ai putea spune chiar că această cruce de pe cer este semnului Fiului lui Dumnezeu din ceruri”, a adăugat altcineva.

Norii întunecați care au format crucea misterioasă sunt luminați de lună, motiv pentru care au ieșit în evidență și au putut fi observați foarte ușor. Au fost și persoane care s-au focusat mai mult pe semnificația cifrei 7, decât pe crucea în sine spunând ce ar putea transmite asta.

„Nu sunt un savant bilic, dar în ceea ce privește cifra 7, rabinii nu spun că există 7 păcate mortale notate în Biblie? Îmi amintesc unele, dar nu toate”, a scris un internaut pe contul de Youtube.

La polul opus, au există o mulțime de spectatori care au respins imaginea crucii din Israel. Aceștia sunt de părere că imaginea este doar o formă de nor anormală care s-a definit în întuneric datorită iluminării razelor lunii.

Cruce misterioasă pe teritoriul țării noastre, în Iași

O asemenea cruce misterioasă s-a format și în țara noastră. Mai exact, Sfânta Liturghie dedicată Sfintei Parascheva de la Catedrala Mitropolitană din Iași a fost întreruptă anul trecut din cauza apariției unei cruci care a apărut chiar deasupra lăcașului de cult.

Pelerinii prezenți la slujbă au remarcat această imagine pe care au fotografiat-o imediat. Unii spun că această cruce misterioasă este un semn dumnezeiesc, în timp ce alții preferă să spună că această imagine a fost formată cel mai probabil de la două avioane care s-au interesectat și au lăsat urme.

„E un semn dumnezeiesc ăsta, asta e. Chiar deasupra Mitropoliei crucea asta”, a spus o femeie la vremea respectivă, potrivit digifm.ro.

 

 

 




	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×