Niculae Bădălău, manea defăimătoare la adresa diasporei! ”Eu sunt om serios”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/09/2018, 08:57
Niculae Bădălău, manea defăimătoare la adresa diasporei! ”Eu sunt om serios”
Niculae Badalau, acuzat ca a cantat o manea defaimatoare la adresa diasporei

Scandal pe ritmuri de manele în politica din România! Niculae Bădălău, fost număr doi în PSD, este acuzat de un coleg de-al său parlamentar că ar fi defăimat întreaga diasporă, cu o simplă manea, la un botez unde social-democratul a fost naș.

”Imaginile cu Niculae Bădălău, unul dintre cei mai importanți baroni din PSD, cântând de zor: „să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea” demonstrează încă o dată ura pe care hoții o au față de toți oamenii cinstiți, alungați din România tocmai de acești penali. I-au bătut, i-au gazat în Piața Victoriei, au despărțit sute de mii de mame de copiii lor, iar acum țin să arate cât de mult îi disprețuiesc.

Citește și Polițista Maria Chetran, care i-a jignit pe toți românii, are venituri de invidiat!

Citește și Un model italian condamnat după ce i-a jignit pe români! Judecătorii nu au iertat-o!

Nicolaie Bădălău, reacție în scandalul manelei defăimătoare la adresa diasporei

Penalii României se adună la nunți, în cercuri mafiote, sfidează cetățenii prin opulență și ne transmit că ei sunt statul. Nu, nu voi sunteți România. România e a oamenilor cinstiți. Vom demonstra asta cu fiecare ocazie: la proteste, la vot, prin implicare politică”, a scris deputatul USR Claudiu Prisnel pe Facebook.

Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu, a avut o primă reacție la scandalul manelei defăimătoare la adresa românilor plecați în afara țării! El a declarat pentru Newsweek România că e ”om serios” și nu folosește un astfel de limbaj.

”Nu știu cine e ăsta (Adrian Claudiu Prisnel, deputat USR – n.red.). M-a mai sunat cineva și mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viața asta sunt și oameni care bat câmpii și sunt exaltați

Asta nu înseamnă că dacă eu am fost acolo, eu aprob sau eu am comandat nebuniile alea, exclus. Eu cred că e făcătură, habar nu am. Mă cunoașteți foarte bine și din declarațiile publice, că nu aprob așa ceva și nu folosesc limbajul ăsta. Cum să spun eu așa ceva despre niște oameni?”, a declarat Niculae Bădălău pentru Newsweek România.

În filmare se aude cum solistul anunță mai multe dedicații, după care spune ”pentru nașul Niculae Bădălău și pentru tot PSD-ul! Nu e porno, e un pic deplasat așa, că și ei au zis m**e PSD, să cântăm și noi ceva. să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea”, mai adaugă cântărețul.

Lăutarul îl ridică în slăvi pe Bădălău, dar și pe PSD! ”Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău. N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”, a mai spus acesta. Petrecerea ar fi avut loc joi seară, în Bolintin Vale, județul Giurgiu, acasă la Niculae Bădălău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×