Nicoleta Voicu, somată să nu îi mai pronunţe numele lui Gheorghe Turda: „Voi vorbi când vreau despre bărbatul pe care l-am iubit”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/09/2019, 17:54
Nicoleta Voicu, somată să nu îi mai pronunţe numele lui Gheorghe Turda: „Voi vorbi când vreau despre bărbatul pe care l-am iubit”
Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă războiul Sursa foto: libertatea.ro

Deși s-au despărțit de luni bune, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda nu au reușit nici până astăzi să îngroape securea războiului. De altfel, îndrăgitul artist a luat decizia de a-i interzice femeii care până nu demult îi era parteneră de viață să-i mai pomenească numele. Acest detaliu a fost dezvăluit chiar de Nicoleta Voicu prin intermediul rețelelor de socializare, care susține, însă, că nu are de gând să se conformeze, atât timp cât sentimentele nu au dispărut definitiv.

Reacția Nicoletei Voicu după ce i s-a interzis să mai vorbească despre Gheorghe Turda

Am primit zilele trecute o somație prin care sunt înștiințată să nu-ți mai pomenesc numele, dle Turda. Ba am să-l pomenesc și dacă am să primesc 1000 de amenzi. Voi vorbi când vreau și cât vreau despre bărbatul pe care l-am iubit, cu care am împărțit 24 de ore, zi și noapte. Voi vorbi despre diminețile în care ne beam cafeaua în bucătărie, despre drumurile prin toată țara, cu ore istovitoare de condus și stat atenți la fiecare obstacol din trafic. Despre zilele din hoteluri, cu dormitul niciodată ca pe perna ta. Am multe de spus despre zilele în care ne pierdeam prin mulțime la cumpărături, cu lista în mână, să nu uităm nimic din cele necesare pentru casă.

Despre inocența cu care te sărutam în văzul lumii când îmi cumpărai rujul preferat și oamenii întorceau capul, uitându-se după noi. Voi vorbi despre durere și bucurie. Despre bagaje făcute și desfăcute. Despre sărbătorile de Paște și de Crăciun. Încă mai am fotografii pline de amintiri. Sunt femeia care a iubit nepoții, copiii, rudele, care a respectat prietenii. De care încă îi este dor. De dna Lena, de vărul Ghiță… De locurile din Săpânța. Din Câmpina… Sunt iubita care ți-a apreciat profesia, care s-a bucurat de reușitele tale și care a suferit pentru înfrângerile tale (…) Iubirea pentru tine, dle Turda, n-a fost iubirea care să se aprindă ușor, dar care se stinge …greu și pe care tu ai chemat-o în viața ta: ” Nicol, cu cine naiba eșți de nu vrei să vii alături de mine?”, a scris Nicoleta Voicu pe contul personal de Facebook.

Nicoleta Voicu recunoaște că încă are sentimente pentru Gheorghe Turda. Sursa foto: click.ro
Nicoleta Voicu recunoaște că încă are sentimente pentru Gheorghe Turda. Sursa foto: click.ro

Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda: „Îți voi pomeni numele de câte ori vreau”

Totodată, solista de muzică populară anunță că nu va ține cont de o astfel de somație și va continua să-i pomenească numele celui alături de care a trăit până de curând o frumoasă poveste de dragoste. În plus, aceasta susține că este mai hotărâtă ca niciodată să „pârjolească sufletele” celor care s-au opus relației sale cu Gheorghe Turda.

„Îți voi pomeni numele cât vreau eu și de câte ori vreau, până la ultimul sentiment din inima mea. Chiar tu-mi spuneai: ” Eșți mai rea de 1000 de ori decât celelalte!”? Aveai dreptate, dar asta pentru că te-am iubit de 1000 de ori mai mult. Numele tău, rostit de mine, arde și am să ți-l rostesc pâna am să pârjolesc sufletele celor care mă urăsc și nu m-au vrut cu tine”, a mai scris Nicoleta Voicu.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×