Nicoleta Voicu, anunţ despre relaţia avută cu Gheorghe Turda: “L-am rugat să nu mă mai caute”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/09/2019, 14:46
Nicoleta Voicu, anunţ despre relaţia avută cu Gheorghe Turda: “L-am rugat să nu mă mai caute” GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda. Sursa foto: cancan.ro

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda, fostul ei iubit și nu suporta nici măcar să mai fie asociată în vreun fel cu celebrul cântăreț de muzică populară. Mai mult, interpreta lasă să se înțeleagă că fostul ei iubit i-ar pune bețe în roate în carieră.

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu a postat un mesaj pe Facebook în care spune că oamenii se tem să nu primească vreun telefon de la Gheorghe Turda atunci când cântăreața le propune o colaborare.

”Sper ca acest mesaj să fie ultimul legat de perioada abia încheiată din viața mea. Îmi doresc din toată inima să nu mai întâlnesc oameni care imi insuflă o teama legată de acțiuni ulterioare ale d.lui Gheorghe Turda. Nu vreau să mai existe persoane care în secunda doi după propunerea mea de a colabora se gândesc la un eventual spre sigur telefon din partea dlui Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu nu vrea să mai audă de Gheorghe Turda. SUrsa foto: stirescu.ro

Cântăreața spune că Gheorghe Turda îi pune bețe-n roată în carieră

Suntem doi oameni cu drumuri diferite, eu nu am manifestat nicio atitudine necuviincioasa, nu a existat nicio discuție cu cineva prin care sa-l denigrez sau să aduc injurii la adresa d-lui Turda. Nu fac nimic altceva decât să răspund acțiunilor sale. Am doua luni în care l-am rugat să nu ma mai caute. Rog, pentru a nu știu câta oara, la liniște și drumuri separate”, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

Nicoleta Voicu, în vârstă de 47 de ani, și Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, au avut o relație amoroasă timp de câteva luni. Totul părea că merge bine în relația celor doi, când au apărut problemele. Interpretul se pare că se ascundea de iubita lui și vorbea pe ascuns chiar și la telefon.

Relația nu a mai mers, iar cei doi s-au despărțit. A fost o despărțire urâtă, cu vorbe aruncate din ambele părți. Cei doi s-au împăcat pentru câteva zile, chiar când Gheorghe Turda a împlinit 70 de ani, însă s-au certat din nou, iar acum Nicoleta Voicu spune că nu mai vrea nici măcar să audă de fostul ei iubit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×