Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda: „Eram acolo să am grijă de tine”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
31/08/2019, 10:38
Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda: „Eram acolo să am grijă de tine”
Nicoleta Voicu, mesaj dur la adresa lui Gheorghe Turda. Sursa foto: libertatea.ro

Deși au fost doar câteva luni împreună, momentele pe care le-au trăit și-au lăsat serios amprenta în viețile lor. Nicoleta Voicu a lansat un nou mesaj către fostul ei partener, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda. Aceasta e sătulă de războiul mediatic pe care îl poartă de ceva timp cu artistul apreciat de români, așa că i-a adresat noi cuvinte care cu siguranță nu vor rămâne fără replică.

Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda. Ce îi reproșează artista

Voicu îi reamintește lui Turda că a fost alături de el în cele mai dificile momente din viață. Artista a pomenit de una din intervențiile chirurgicale prin care a trecut acesta, când a fost lângă el. Nicoleta îl roagă pe Turda să nu îi mai dea like-uri la fotografiile de pe paginile în care nu e blocat încă.

Nicoleta îi atrage atenția cântărețului că se descurcă foarte bine fără el din punct de vedere profesional, oricât de multe eforturi ar depune acesta pentru a o boicota. Aceasta îi spune că nu are demnitate, iar mesajul ei, menit cumva să încheie tot circul, este ca un ultimatum pentru celebrul muzician.

nicoleta voicu
Nicoleta Voicu îl roagă pe Turda să nu îi mai dea like-uri. Sursa foto: Youtube

„Nu sunt ca lingușitorii din viața ta”

„La o zi după intervenția chirurgicală.  Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare.  Se prelingea sângele pe gâtul tău.  Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare”, a scris Nicoleta Voicu.

„Când ai să înțelegi ca nu sunt ca lingușitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale?  Când ai să înțelegi că nu fac parte din categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor?  Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașina este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit?”, a mai scris Voicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×