Nicolae Guță le-a distrus nunta! Au primit o țeapă colosală după ce invitații i-au dat toți banii manelistului

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 11:01
Nicolae Guță le-a distrus nunta! Au primit o țeapă colosală după ce invitații i-au dat toți banii manelistului
Mirii au primit la nuntă plicuri goale și au fost dați în judecată de patronii restaurantului pentru neplata serviciilor. Sursa foto: pixabay.com

Patronii unui restaurant din Băile Herculane i-au dat în judecată pe mirii cărora le-au închiriat sala în urmă cu 5 ani pentru că aceștia nu au achitat suma stabilită. Motivul ar fi plicurile goale pe care le-au primit de la invitații care i-au dat dedicații manelistului Nicolae Guță.

Miri dați în judecată pentru că nu au plătit restaurantul

Judecătoria Caransebeș are pe rol un dosar al patronilor unui restaurant din Băile Herculane care au dat în judecată o perechi de miri pentru neplata serviciilor aferente nunții. Mama miresei a plătit un avans de 1.300 de lei, iar după nuntă ar fi trebuit plătită închirierea și mâncarea de la nuntă.

Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, mirii au primit ca dar de nuntă… plicuri goale. Se pare că mai mulți invitați au dat dedicații și l-au plătit pe manelistul Nicolae Guță care a fost invitat să cânte la eveniment. Așa se face că mirii au ieșit pe minus și nu au mai putut achita restaurantul.

Mirii au de achitat o diferență de 26.600 de lei patronilor restaurantului

Evenimentul petrecut în septembrie 2015 a ajuns în instanță și pentru că nu a fost semnat un contract între reprezentanții restaurantului și miri. Aceștia mai au de achitat o diferență de 26.600 de lei, conform convenției dintre cele două părți.

Pentru că mirii au refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestante pe motiv că nu au primit bani de la invitați a fost deschisă o acțiune în instanță.

Șeful de sală a declarat judecătorilor că imediat după încheierea petrecerii de nuntă mirii au făcut în așa fel încât să nu plătească și au ivocat fel de fel de motive. Se pare că mirii au declarat că vor achita restaurantul după ce vor schimba euro în lei, dar nu a fost deloc așa.

„La nuntă pârâţii l-au contractat pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”, a spus șeful de sală în instanță, potrivitadevarul.ro.

Care este decizia instanței în acest dosar

„Criticile aduse de pârâtă privind valoarea facturii litigiului sunt nefondate, în cauză pârâţii neadministrând nicio probă care să infirme cele susţinute de reclamantă prin acţiunea formulată şi prin depoziţiile celor doi martori audiaţi în cauză”, se arată în sentinţă.

Mirii sunt obligați acum să scoată din buzunare suma de 26.600 contravaloarea închirierii restaurantului, precum și mâncarea.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×