Nicolae Guță, din nou tată! Soția lui, Cristina, îi va dărui al 12-lea copil

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 16:52
Nicolae Guță, din nou tată! Soția lui, Cristina, îi va dărui al 12-lea copil GALERIE FOTO
Nicolae Guță alături de Cristina, soția acestuia

Nicolae Guță va deveni tată pentru a 12-a oară! Soția lui, Cristina, se pregătește să devină mamă. Se pare că Nicolae Guță va fi tatăl unui băiețel. Acesta este unul din cei mai cunoscuți din România și datorită numărului mare de copii pe care îi are.

Cum multe căsnicii eșuate, scandaluri purtate public cu soțiile, mai ales cu Narcisa Guță, se poate lăuda acum și ca un viitor tată a 12 copii. Deși cântărețul de manele a crezut că nu mai poate face copii, soarta a decis altfel, așa că soția sa, Cristina, i-l va dărui pe cel de-al 12-lea membru ce îi va purta numele.

Nicolae Guță,  tată pentru a 12-a oară

Cunoscutul cântăreț de manele, Nicolae Guță, va deveni părinte pentru a 12-a oară! Soția sa, Cristina, este gravidă, se pare, cu un băiețel. Deși au avut împreună o serie de conflicte pe care le-au împărtășit public, cei doi au decis să-și acorde șanse peste șanse. De curând s-a aflat despre sarcina Cristinei cu Nicolae Guță, ceea ce-l va face pe solist tată pentru 12 copii.

Nicolae Guță împreună cu soția sa, Cristina
Nicolae Guță împreună cu soția sa, Cristina

Cu toate că are destui moștenitori pentru averea sa, Nicolae Guță a sperat multă vreme să-i ofere și Cristinei un copil. “Nicolae Guta a ajuns la capatul rabdarii. Isi doreste enorm sa mai faca un copil, dar, dupa ce Cristina a ramas o data insarcinata, dar a pierdut, nu mai ramane. Orice ar face, nu reuseste, a intrat si in depresie din cauza asta. Crede ca el este de vina, nu intelege ce se intampla”, a declarat în trecut o sursă apropiată cuplulu pentru wowbiz.ro.

Nicolae Guță, suspect că nu va mai putea face copii

Pentru ca cei doi să fie siguri că nu există nico problemă medicală, au apelat la sfaturile medicilor specialiști. “I s-a spus ca ar fi o varianta sa fie inseminata artificial, dar el nu vrea sa auda de asa ceva. Vrea sa faca, traditional, cel de-al 12-lea copil, mai ales ca, la impacarea cu nevasta lui, asta le-a fost si intelegerea.

Nicola Guță împreună cu Cristina, cea care îl va face tată pentru a 12-a oară
Nicola Guță alături de Cristina, cea care îl va face tată pentru a 12-a oară

Adica, ea s-a angajat sa devina mama pentru copilul lui Guta, iar el si-a asumat ca e cuminte. Iar daca ea nu ramane, el nu cred ca o sa poata sa se abtina, sa fie cuminte, asa cum a promis”, a mai declarat persoana aprpiată de cuplu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×