200 de români au făcut nuntă în Spania şi au plecat fără să plătească! Le-a cântat Nicolae Guţă!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
26/05/2018, 12:44
200 de români au făcut nuntă în Spania şi au plecat fără să plătească! Le-a cântat Nicolae Guţă!
Nuntă în Spania. Nicolae Guţă a cântat la un restaurant pentru 200 de români. Mirele nu a plătit nota şi acum e căutat de poliţie.

Ţeapă uriaşă luată de un local iberic. 200 de români au făcut nuntă în Spania, dar nu au achitat nota de plată!

Conform presei spaniole, citate de ziare.com, românii s-au distrat în oraşul Viveiro şi ar fi trebuit să plătească peste 8.000 de euro la restaurant. Invitaţii au petrecut pe cinste, cu mâncăruri şi băuturi fine. Mai mult, ei au avut cântăreţi cunoscuţi pentru a întreţine atmosfera, printre care şi Nicolae Guţă, care ar fi fost adus cu un avion privat.

Nuntă în Spania. Cum l-au păcălit pe patron

Potrivit La Voz de Galicia, mireasa a purtat o rochie sclipitoare, cu cristale Swarowski, iar şampania scumpă a curs din belşug. Patronul restaurantului nu avea să bănuiască însă că românii se pregătesc să îi dea o ţeapă de zile de mari. Mirele nu a achitat nota, susţinând că trebuie să ia banii de la tatăl său, care era bolnav şi nu îi putea da pe loc. După zece zile de aşteptare, timp în care românii s-au evaporat, şefii restaurantului au mers la poliţie şi au depus plângere! Autorităţile spaniole îi caută în acest moment pe hoţii de la local.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×