Nicolae Duduianu, zis „Pian”, reţinut de autorităţi după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton! Reacţia oficială a Poliţiei Capitalei

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
20/02/2019, 20:30
Nicolae Duduianu, zis „Pian”, reţinut de autorităţi după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton! Reacţia oficială a Poliţiei Capitalei GALERIE FOTO
Nicolae Duduianu, zis "Pian", reținut după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton

Şeful Clanului Duduianu, Nicoale Duduianu, zis „Pian”, a fost reținut după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton, în urma unui schimb de replici. Victima a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Nicolae Duduianu a fost reținut de polițiști și prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

„În această dimineață , Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul București, care vizează principalul suspect într-un dosar privind comiterea infracțiunii de tentativă de omor. În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecția str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroșat de un autoturism, care după ce l-a lovit, a părăsit locul”, a anunțat Poliția Capitalei prin intermediul unui comunicat.

UPDATE: Judecătorii de la Tribunalul București au emis un mandat de arestare de 30 de zile pentru Duduianu. 

Nicolae Duduianu, zis „Pian”, reținut după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton

Pietonul, care ar fi lovit cu piciorul mașina în care se afla Nicolae Duduianu, a avut un schimb de replici cu bărbatul de 59 de ani, în urma căruia acesta a accelerat, l-a acroșat și apoi a fugit.

Nicolae Duduianu, acuzat de tentativă de omor
Nicolae Duduianu, acuzat de tentativă de omor

„Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și a audierii unor martori a rezultat că între pieton și conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment șoferul ar fi accelerat și l-a lovit cu intenție pe pieton, trecând cu roțile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Bărbatul de 59 de ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×