Accident în Hunedoara! Membrii unei familii care mergea spre Mănăstirea Prislop, grav răniți

în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 13:27
Accident în Hunedoara! Membrii unei familii care mergea spre Mănăstirea Prislop, grav răniți
Accident groaznic în Hunedoara.

Grav accident sâmbătă dimineața, în Hunedoara. În tragicul eveniment ce s-a petrecut pe Drumul Național 66, au fost implicate trei autoturisme. O tânără însărcinată și două fete de patru ani se numără printre victimele accidentului produs în apropiere de Petroșani.

Trei autoturisme au intrat în coliziune, sâmbătă dimineața, pe Drumul Național 66, în preajma localității Băița. În urma impactului, trei persoane au avut nevoie de îngrijri medicale. „Cauza probabilă a evenimentului rutier a fost pătrunderea pe contrasens a conducătorului auto care circula dinspre Haţeg spre Petroşani şi a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar” , a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție din județul Hunedoara.

Victimele mergeau la Mănăstirea Prislop

Unul dintre șoferi a intrat într-o depășire periculoasă și a „reușit” astfel să avarieze două autovehicule care veneau din direcția opusă. În urma impactului, au fost rănite grav cinci persoane care circulau regulamentar. Este vorba despre două familii din județul Vâlcea, care se îndreptau spre Mănăstirea Prislop. O femeie de 29 de ani, împreună cu soțul de 31 de ani și fetița lor de numai 4 ani, au fost diagnosticați cu contuzii și traumatisme craniene, necesitând acordarea îngrijirilor medicale de urgență. În plus, tânăra de 31 de ani care este însărcinată, a suferit un traumatism cranian și contuzie la nivelul umărului stâng, în vreme ce fetița sa de doar 4 ani a suferit la rândul ei un traumatis cranian, dar și contuzie abdominală. Echipajele medicale s-au deplasat la fața locului pentru a prelua de urgență victimele accidentului și a le transporta la spital, în vederea îngrijirilor necesare.

Accident tragic în această dimineață
Accident tragic în această dimineață

Cinci victime au fost duse la UPU Hunedoara. Este vorba de o femeie de 29 de ani, cu traumatism cranian şi contuzii la membre, două fetiţe de 4 ani, verişoare, cu traumatisme craniene şi contuzii, o femeie de 31 de ani, însărcinată, care a suferit traumatism cranian şi contuzii şi un bărbat de 31 de ani, de asemenea, cu traumatism cranian şi contuzii”,  a transmis dr. Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Hunedoara.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×