O femeie însărcinată în 8 luni a fost scoasă cu forța de la metrou pentru că nu avea bilet

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 16:15
O femeie însărcinată în 8 luni a fost scoasă cu forța de la metrou pentru că nu avea bilet GALERIE FOTO
O femeie însărcinată în 8 luni a fost scoasă cu forța de la metrou pentru că nu avea bilet

O femeie însărcinată în luna a opta a fost târâtă afară din metrou, pentru că nu avea bilet. S-a întâmplat în capitala Suediei, Stockholm. Doi agenți de securitate de la metrou, au făcut exces de zel și au tras efectiv cu forța femeia afară din metrou. Nu i-a oprit pe cei doi nici faptul că alături de femeie se afla fiica sa și nici faptul că se vedea clar că aceasta este gravidă. Aproape că s-au urcat cu picioarele pe ea.

“Ceea ce știm este că femeia a fost prinsă fără un bilet valid și i s-a dat amendă. A refuzat să plătească amenda, prin urmare, ea a fost rugată să iasă din metrou. Însă a refuzat și acest lucru, iar când angajații noștri au vrut să o scoată din metrou, ea a început să strige și să opună rezistență”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei de transport din Stockholm.

Însărcinată în opt luni a fost târâtă afară de la metrou pentru că nu avea bilet: Sper că bebelușul este în regulă

Imaginile video arată o femeie însărcinată în opt luni care a fost scoasă cu forța de doi agenți de securitate de la metrou. Asta s-a întâmplat chiar sub ochii fetiței sale. Femeia a fost amendată, a refuzat să plătească, motiv pentru care agenții au procedat așa. Acțiunea acestora a îngrozit călătorii, dar a creat și multă indignare pe rețelele de socializare. ”Tot ce pot să fac este să sper că bebelușul este în regulă”, a scris femeia pe o rețea de socializare. Cei doi agenți au fost suspednați de comapnie.

Reprezentații companiei au spus că deși procedura esta una legală, vor cerceta incidentul și vor lua măsuri interne. ”Agenții de securitate au fost forțați să acționeze așa pentru că mulți călători erau cu ochii pe ei, filmând reacția celor doi”, a declarat Henrik Palmer de la respectiva companie de transport public din Stockholm. Femeia agresată a spus că incidentul ar fi avut legătură cu faptul că este de culoare. ”Când vine vorba de oameni de culoare, am văzut că există multe dovezi în care agenții de securitate folosesc violența și uneori acest lucru este inutil”, a declarat, Alan Ali,  președintele unei organizații feministe din Suedia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×