Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit!

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
16/05/2018, 18:06
Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit! GALERIE FOTO
Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au despărțit. Este pentru a doua oară când cei doi iau o astfel de decizie, însă acum spun că totul este definitiv, chiar dacă mai au sentimente unul față de altul. Cel puțin, asta susține Nick Rădoi, într-un interviu în care a povestit ce s-a întâmplat.

„Pentru mine, ştii cum e, acest subiect este foarte sensibil. Da, este adevărat! Noi ne-am despărţit pentru a doua oară! Eu ştiu că sufletul meu are nevoie de iubire, dar nevăzând cum aş fi putut avea o viaţă împreună, care eu îmi doream să fie o viaţă forever (n.r – pentru totdeauna), am decis ca fiecare să mergem pe drumul lui. O relaţie nu cred că poate să fie, să ne întâlnim din joi în Paşti. Trebuie să fii acolo, trebuie să construim totul împreună. Cred că cel mai corect şi civilizat este decizia pe care am luat-o. Am luat-o împreună şi a fost o decizie foarte grea”, a povestit Nick Rădoi, potrivit Spynews.

Nick Rădoi susține că s-a despărțit de Mădălina Apostol chiar dacă o mai iubește încă

Nick Rădoi susține că o iubește în continuare pe Mădălina Apostol, chiar dacă s-au despărțit. „Cred că şi pentru ea şi pentru mine este foarte greu să vorbim despre subiectul acesta, dar mai bine rămânem prieteni şi să nu ne încurcăm viaţa unul altuia.  Eu chiar am iubit-o şi o iubesc, dar asta a fost decizia pe care a trebuit să o iau şi să fie bine pentru viitorul nostru. A fost o decizie destul de grea făcută. Viaţa nu vreau să i-o încurc şi nici ea mie, şi nici eu ei. Eu îi doresc şi ea îmi doreşte mie numai bine, şi eu la fel. Vom rămâne prieteni”, a completat Nick Rădoi.

CITEȘTE ȘI:

S-a aflat câștigătoarea de la ”Ferma Vedetelor”! Numele ei a răsuflat în presă!

Ireal! Adriana Iliescu nu este mama Elizei

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×