NEWS ALERT. Ce au decis magistrații în cazul medicului italian cu 8 clase, Matteo Politi

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 19:41
NEWS ALERT. Ce au decis magistrații în cazul medicului italian cu 8 clase, Matteo Politi GALERIE FOTO
NEWS ALERT. Ce au decis magistrații în cazul medicului Italian cu 8 clase, Matteo Politi

Magistrații Tribunalului București care au decis că falsul medic Matteo Politi rămâne în arest și-au motivat decizia. Ei explică de ce italianul care a încercat să fugă din România trebuie să stea în continuare după gratii.

Ce au decis magistrații în cazul medicului italian cu 8 clase. Efectul Matteo Politi în societate

Falsul medic a adus atingere prestigiului profesiei de doctor și a creat nesiguranță în rândul cetățenilor, afirmă magistrații în motivare, potrivit antena3.ro. Falsul chirurg plastician rămâne în pușcărie pentru a fi dat ca exemplu, adaugă sursa citată.

Faptele de comiterea cărora este acuzat inculpatul sunt de natură să provoace o puternică rezonanță în cadrul societății, mai ales în contextul în care suspiciunile cu privire la calitatea de medic au ajuns în mass-media și au condus la ridicarea unor dubii cu privire la activitatea medicilor în general, mai spun judecătorii de la Tribunalul București.

NEWS ALERT. Ce au decis magistrații în cazul medicului Italian cu 8 clase, Matteo Politi
NEWS ALERT. Ce au decis magistrații în cazul medicului Italian cu 8 clase, Matteo Politi

Susținut de iubită

Falsul medic Matteo Politi este susținut în continuare de iubita sa. „El mi-a scos cancerul din piele. A văzut și din prima clipă a știut că e ceva. Am mers pe mâna lui. Când am primit rezultatele, s-a demonstrat a fi malign. Este un om foarte hotărât în momentul în care vrea ceva. A fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”, a povestit femeia.

Italianul are un avocat de top, Daniel Ionașcu. „Să ştiti că prima vedere dintr-un arest preventiv poate fi una specială pentru oricine, de ce, pentru ca omul, aflat într-o asemenea situaţie, oricare ar fi el, devine evident, mai sensibil, în mod evident devine mai uman. Domnul Matteo Politi când m-a vazut, a început să plângă şi a început să plângă de asemenea când i-am vorbit despre faptul ca prietena domniei sale se afla undeva în preajma secţiei de poliţie şi că părintii i-au transmis că îl iubesc”, a declarat avocatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×