Neti Sandu își dezvăluie viața din spatele camerelor de filmat: „Sunt un om obișnuit, genul studios, retras în lumea lui”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/04/2020, 18:09
Neti Sandu își dezvăluie viața din spatele camerelor de filmat: „Sunt un om obișnuit, genul studios, retras în lumea lui”
Neti Sandu a vorbit cu sinceritate despre viața sa de dincolo de camerele de filmat. Sursa foto: protv.ro

Este una dintre cele mai îndrăgite și longevive figuri ale televiziunii din România, prezentă în fiecare dimineață încă din 1995. Când postul Pro TV a avut prima emisie, Neti Sandu a fost acolo pentru a-ți dezvălui tot ce „spuneau” astrele. Continuă să facă asta de aproape 25 de ani și mărturisește că nu are de gând să renunțe prea curând.

Neti Sandu a vorbit cu sinceritate despre viața din afara camerelor de filmat

Pasionată de munca ei, prezentatoarea rubricii horoscop din cadrul jurnalului de dimineață a ştiut mereu să se reinventeze, indiferent de vreme sau de vremuri. Așa a reușit de fiecare dată să ne aducă noutățile pe care i le „șopteau” astrele într-un mod cât se poate de simpatic, întotdeauna pe placul publicului care se trezește la primele ore ale dimineții.

Cât despre viața de dincolo de camerele de filmat, Neti se consideră un om obișnuit, care adoră cumpărăturile, curățenia, dar și momentele în care poate să „se retragă în lumea ei”. Chiar dacă îi place să petreacă timp în compania prietenilor și colegilor, tot „acasă” este locul în care simte că își poate reîncărca bateriile cu adevărat.

Sunt din Bucureşti, şi mama tot în Bucureşti s-a născut. În afara camerelor, sunt  un om obişnuit, mi se pare, îmi fac singură cumpărăturile, curăţenia şi tot ce ţine  de casă. Sunt genul studios, retras în lumea mea, ca să zic aşa. Dar împărtăşesc  cu prietenii şi cu colegii ce cred, ce simt.

Însă mă reîncarc la mine acasă. Suntem o familie mare, într-adevăr, şi  frumoasă. Am petrecut ani minunaţi  împreună, dar nepoţii şi strănepoţii de pe filiera surorii mele, împreună cu ea, au plecat în Turcia de doi ani. Aici a rămas doar Alice, cealaltă nepoată, care  practică volei de performanţă şi, cu alte cuvinte, s-a spart gaşca”, a dezvăluit Neti Sandu într-un interviu acordat site-ului clickpentrufemei.ro.

Astrologia a fascinat-o încă de la o vârstă extrem de fragedă

Dintotdeauna am fost fascinată de cer, de stele, de Soare, de Lună şi am vrut să înţeleg cum de nişte licăriri de pe cer ne pot influenţa viaţa, destinul. Şi-am început cu zodiacul şi să-i observ pe cei din jur, să văd dacă li se potriveşte sau nu. Să mă iau, în primul rând, pe mine la disecat. După  Revoluţie, m-am dus la cursuri, la „Grigore Preoteasa” şi aşa am început să studiez manuale de astrologie.

Am parcurs tot ce se găsea la acea vreme, după care le-am lăsat să se aşeze şi am trecut la interpretare. Pe mine. Mercur este în mişcare, aparent şi vine să repare nişte lucruri pe care nu le-am făcut ca lumea sau am uitat de ele. Ori sunt amânate nişte acţiuni pentru că nu sunt în acord cu planul universului – şi s-a dovedit, nu o dată, că o amânare a salvat pe cineva de la un accident sau de la altceva nedorit.

Şi atunci nu este bine să ne încăpăţânăm să plecăm într-o călătorie, dacă semnele par potrivnice. Dar,  pe de altă parte, se pot rezolva nişte lucruri pe care le-am început mai demult şi  asupra cărora n-am mai putea reveni dacă Mercur nu s-ar întoarce (aparent) din drum.

Dar, un act semnat pe un Mercur retrograd se va modifica pe parcurs şi nu este de dorit. Se întâmplă însă, şi după ce Mercur îşi reia mersul direct, să ne atragă atenţia că n-am plătit nişte facturi, taxe şi alte datorii şi pot ieşi la iveală  secretele ascunse sub preş”, a mai spus cunoscutul astrolog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×