Netflix crește prețul abonamentelor pentru a vedea filme online! Anunțul făcut astăzi

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 18:57
Netflix crește prețul abonamentelor pentru a vedea filme online! Anunțul făcut astăzi
Netflix crește prețul abonamentelor

Prețurile abonamentelor pentru a vedea filme online au suferit modificări. Compania a crescut prețurile pentru serviciile sale. În octombrie, prețurile abonamentelor medii, 9.99 dolari, au crescut la 10.99 dolari, iar cele premiul, de 11.99 dolari, la 13.99 dolari. Din nefericire pentru clienți, acum, ambele au crescut și mai mult. Astfel, abonamentele Netflix care costă 10.99 dolari , au ajuns la 12.99 dolari, iar ceele de 13.99 dolari vor avea o creștere de preț de până la 15.99 dolari. În urma acestor schimbări, abonamentul cel mai ieftin urmează să coste 8.99 dolari, de la 7.99 dolari.

Creșterea prețurilor vine și după ce compania a hotărât să renunțe la platforma iTunes pentru vânzarea de abonamente pentru serviciile sale. Așadar, nu va mai plăti către Apple procentul de 30% din valoarea celor înregistrate prin App Store. Punând cap la cap toate aspectele, Netflix urmează să raporteze o majorare considerabilă a veniturilor în cursul anului 2019, astfel că va avea fonduri pentru a crea și mai mult conținut original în cursul anului care abia a început pentru clienții din lumea întreagă.

Netflix crește prețul abonamentelor

În octombrie a avut loc o creștere a prețurilor pentru abonamentele urmăritorilor de Netflix, iar în ianuarie o a doua rundă de majorări, toate pentru ca abonații să poată vedea ceva nou, compania având nevoie de finanțare suplimentară pentru a-și derula proiectele pe care le are în plan.

Netflix crește prețul abonamentelor pentru a vedea filme online! Anunțul făcut astăzi
Compania avea nevoie de finanțare suplimentară pentru a-și derula proiectele pe care le are în plan.

Până în acest moment, Netflix a oferit trei opțiuni de abonamente de streaming. Cel Basic este dedicat celor care vor o experiență, după cum îi spune și numele, de bază, fără prea multe pretenții de calitate a imaginii, și doar pe u nsingur dispozitiv simultan.

Netflix crește prețul abonamentelor pentru a vedea filme online! Anunțul făcut astăzi
Prețurile abonamentelor pentru a vedea filme online au suferit modificări

Apoi, mai este și un abonament dedicat celor ce vor să îl folosească exclusiv pe mobil, unde intră diferite telefoane și tablete. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii din Malaezia pot beneficia și ei de ceva inedit.

În România, prețurile rămân neschimbate

Deocamdată, în România, prețurile au rămas neschimbate, dar ne putem aștepta ca valorile actuale să crească, după ce Netflix a anunțat că va impune aceste schimbări pentru prețurile abonamentelor din SUA. De altfel, este posibil ca în Românie prețurile pentru abonamente să se majoreze între-un procent asemănător cu cel existent în SUA, astfel că, trebuie să fim pregătiți pentru a urmări filmele și serialele disponibile în cadrul pratformei scoțând mai mulți bani din buzunar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×