10 lucruri înfricoșătoare pe Netflix. Își fac „efectul” doar dacă le vezi în miez de noapte

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 14:57
10 lucruri înfricoșătoare pe Netflix. Își fac „efectul” doar dacă le vezi în miez de noapte
Când vă gândiți la un film înfricoșător vă apar instant în minte imagini cu monștri sau criminali în serie. Aceste documentare de pe Netflix,

Când vă gândiți la un film înfricoșător vă apar instant în minte imagini cu monștri sau criminali în serie. Aceste documentare de pe Netflix, platforma de video streaming online, vă vor spune câteva povești de groază terifiante.

Pentru a vă speria și mai tare ar trebui să le urmăriți în miez de noapte, dar tineți cont că multe dintre documentarele recomandate ar putea să fie excluse din biblioteca Netflix, fiindcă acest lucru se întâmplă constant pe această platformă.

10 lucruri înfricoșătoare de pe Netflix! Documentarele acestea îți vor tăia respirația

Hostage To The Devil, un film care te va lăsa fără respirație dacă-l urmărești târziu în noapte
Hostage To The Devil, un film care te va lăsa fără respirație dacă-l urmărești târziu în noapte

Multe dintre filmele de groază pe care le-am văzut în copilările ne urmăresc și la maturitate, iar aceste documentare sunt incluse în topul internațional al celor mai îngrozitoare și terifiante filme de pe planetă. Criminali în serie care vorbesc despre crimele lor cu nonșalanță, preoți exorciști sau asistente medicale criminale sunt doar câteva exemple ale filmelor pe care noi vi le recomandăm.

Documentarele acestea vă vor întrece imaginația și vă vor face să reflectați asupra conștiinței umane, care pe cât de complexă este…pe atât de înfricoșătoare și greu de anticipat rămâne. Nu este vorba de filme SF, ci despre povești adevărate care s-au întâmplat în viața reală. Probabil că nu există niciun monstru sub patul tău sau vreun zombie gata să-ți mănânce creierul, dar există absolut ucigași în serie, bombe atomice, legi restrictive privind avortul care duc la moartea femeilor, preoți care și-au dedicat viața exorcizării și multe alte povești cu adevărat înspăimântătoare în lumea reală.

Netflix este cunoscut pentru gama largă de documentare, care oferă o mulțime povestiri înfricoșătoare atât istorice, cât și contemporane. Deci, dacă vrei să te holbezi la fața unui ucigaș, ai ajuns la locul potrivit!

10 documentare înfricoșptoae de pe Netflix

Filmele de groază sunt grozave, însă cele adevărate sunt mult mai bune. Câteva documentare cu adevărat înspăimântătoare sunt în prezent disponibile pentru vizionare pe Netflix și, din moment ce nu mai putem să dormim după ce le-am urmărit, am crezut că vă facem o favoare făcând o selecție cu 10 dintre cele mai bune filme din istorie. Vom suferi alături de tine!

Mai jos veți găsi o listă cu unele dintre cele mai înfricoșate documentare de pe Netflix. Sunt prezentate adevărate povestiri ale crimelor, mistere nerezolvate, dispariții, paralizie în somn și unul dintre cei mai periculoși criminali răciți în memoria modernă.

  1. Hostage To The Devil

  2. Nurses Who Kill

  3. The Devil and Father Amorth

  4. Making A Murderer

  5. The Confession Tapes

  6. The Confessions of Thomas Quick

  7. Killer Legends

  8. H. Holmes: America’s First Serial Killer

  9. Hiroshima: BBC History of World War II

  10. Josef Fritzl: Story Of A Monster


  11. Interview With A Serial Killer

  12. The Confessions of Thomas Quick

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×