Netflix anunță lansarea vineri a unui documentar mult așteptat si controversat

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 15:40
Netflix anunță lansarea vineri a unui documentar mult așteptat si controversat
Netflix pregătește un nou documentar controversat

Netflix anunță lansarea unui documentar care va prezenta unul dintre cele mai controversate cazuri din lume. Este vorba despre povestea lui Madeleine Mccann, fetița de trei ani a cărei dispariție a șocat întreaga lume.

Filmul prezintă cazul dispariției lui Madeleine Mccann

Reprezentanții cunoscutei companii de streaming au confirmat că documentarul despre Madeleine Mccann urmează să fie lansat vineri, 15 martie, dezvăluind totodată că filmul va analiza în detaliu cazul dispariției fetiței de trei ani.

Madeleine a dispărut în mai 2007 din stațiunea Praia da Luz, Portugalia, în timp ce se afla în vacanță cu familia. De atunci, micuța este de negăsit, deși familia continuă să facă toate eforturile necesare pentru a da de urma fiicei lor.

Cazul dispariției fetiței de 3 ani a șocat întreaga lume
Cazul dispariției fetiței de 3 ani a șocat întreaga lume

Părinții, nemulțumiți de documentar

Deși Netflix a anunțat că documentarul cuprinde „ mărturii inedite de la cei implicaţi în poveste, printre care prieteni ai familiei McCann, anchetatori care au lucrat la caz precum şi persoane care au devenit subiectul speculaţiilor şi zvonurilor din presă” , părinții fetiței nu privesc cu ochi buni lansarea unui astfel de film.

Aceștia consideră că producția nu va reuși nimic altceva decât să îngreuneze ancheta poliției, în cazul fiicei lor. „Compania de producţie ne-a anunţat că va face un documentar şi ne-a rugat să participăm” , a mărturisit familia lui Madeleine Mccann.

„ Nu am înţeles – şi încă nu înţelegem – cum ar putea acest documentar să ajute căutarea lui Madeleine, în special având în vedere că există o anchetă în curs a poliţiei, pe care documentarul ar putea-o îngreuna.Ca atare, părerile şi priorităţile noastre nu sunt reflectate în serial” , au mai spus părinții fetiței.

În altă ordine de idei, întrucât ancheta forțelor de ordine din Portugalia s-a dovedit a fi fără succes, Scotland Yard a decis să se implice în acest caz. Astfel, a fost demarată așa-numita „Operațiune Grange”, pentru găsirea micuței de trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×