Până la urmă și românii vor fi loviți de noile tarife Netflix. Serviciul de streaming va mări prețurile și la noi!

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
07/03/2019, 17:08
Până la urmă și românii vor fi loviți de noile tarife Netflix. Serviciul de streaming va mări prețurile și la noi! GALERIE FOTO
Serviciul de streaming Netflix va mări prețurile și în România

Netflix a lansat, în urmă cu o săptămână, testele de tarife crescute pe care le rula în Italia. Serviciul de streaming pentru filme și seriale testează noile prețuri și în România, ceea ce înseamnă că până la urmă și românii vor fi loviți de noile tarife Netflix. Reprezentanții companiei anunță că prețurile nu sunt încă active.

Românii vor fi loviți de noile tarife Netflix

Clienții din România care doresc să înregistreze un nou cont pe Netflix vor vedea afișate prețuri mai mari pentru toate cele trei opțiuni de abonament (Basic, Standard şi Premium), care nu sunt încă active. Netflix testează mai multe planuri tarifare, iar acestea sunt vizualizate în funcţie de browser-ul şi dispozitivul de pe care se încearcă înregistrarea unui nou cont.

„Testăm categorii de preţ uşor diferite pentru a înţelege mai bine care este valoarea Netflix pentru utilizatori. Acest test nu va fi văzut de toată lumea şi am putea să nu implementăm niciodată aceste preţuri în afara acestui test. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeana un raport excelent calitate preţ”, au transmis reprezentanții companiei.

Românii vor fi loviți de noile tarife Netflix
Românii vor fi loviți de noile tarife Netflix

Serviciul de streaming Netflix va mări prețurile și în România

Tarifele practicate până în prezent de Netflix erau de 7,99 euro pentru Basic (redare SD pe un singur dispozitiv), 9,99 euro pentru Standard (redare HD pe două dispozitive simultan) şi 11,99 pentru Premium (redare 4K şi HDR pe patru dispozitive simultan). În funcție de browser, cei care vor dori să înregistreze un nou cont de Netflix vor trebui să plătească tarife mai mari.

Netflix pe browserul Chrome

  • Basic – 7,99 euro
  • Standard – 10,99 euro
  • Premium – 13,99 euro

Netflix pe browserul Edge de la Microsoft

  • Basic – 7,99 euro
  • Standard – 11,99 euro
  • Premium – 15,49 euro

Netflix pe browserul Safari de pe iOS

  • Basic – 8,99 euro
  • Standard – 11,99 euro
  • Premium – 14,99 euro
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×