Netflix a dezvăluit trailerul serialului Stranger Things. Este programat să apară în 2019. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
19/01/2019, 16:43
Netflix a dezvăluit trailerul serialului Stranger Things. Este programat să apară în 2019. VIDEO GALERIE FOTO
Netflix a dezvăluit trailerul serialului Stranger Things

Netflix a dezvăluit trailerul serialului Stranger Things, care este programat să apară în 2019. Dacă te numeri printre cei care au așteptat cu sufletul la gură cel de-al treilea sezon al serialului, sunt vești bune pentru tine. În ultima zi a anului trecut, cei de la Netflix au postat pe contul de Youtube un videoclip care lasă de înțeles că premiera va fi pe data de 4 iulie 2019.

Videoclipul plasează spectatorul în seara de Revelion din anul 1985, iar prezentatorul Dick Clark este pe cale să rostească numărătoare inversă, apoi apare mesaul „O vară poate schimba totul.” Ulterior apare „4 iulie 1985”, care se schimbă în „4 iulie 2019.” Înainte de trailerul postat pe Youtube, David Harbour, unul dintre actorii din Stranger Things, a declarat că fanii trebuie să mai aștepte până în 2019 pentru a putea urmări filmul preferat, motivând întârzierea prin faptul că fraților Duffer le-a luat foarte mult timp să scrie scenariul. „Stau câte 12-14 ore în fiecare zi în apartamentul lor și scriu”, a declarat actorul pentru publicația Variety.

Netflix a dezvăluit trailerul serialului Stranger Things

Producătorii serialului Stranger Things au postat recent pe Twitter un teaser din care reiese că un nou Starcourt Mall va fi ridicat în Hawkins, Indiana. Poate că materialul video nu spune foarte multe despre ceea ce se va petrece în sezonul 3, dar cu siguranță fanii sunt acum și mai nerăbdători să îl vadă. Deși de obicei acesta este lansat în luna octombrie, cei care au realizat serialul au decis de această dată să îl lanseze vara, iar cei care au urmărit filmul știu că acest lucru are cel mai probai legătură cu mesajul din trailer: „O vară poate schimba totul.”

Sezonul 3 al serialului Stranger Things va fi disponibil pe Netflix din data de 4 iulie 2019. Pentru cei care nu au urmărit show-ul până acum, descrierea de pe IMDB i-ar putea convinge că este momentul potrivit: „Atunci când un tânăr băiat dispare, mama lui, șef în Poliție, alături de prietenii lui trebuie să se confrunte cu forțe teribile pentru a-l aduce înapoi.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×