Nervi mulți pe DN1! Se circulă în coloană la Comarnic şi Sinaia. Răbdare, răbdare, răbdare

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 12:35
Nervi mulți pe DN1! Se circulă în coloană la Comarnic şi Sinaia. Răbdare, răbdare, răbdare GALERIE FOTO
DN1 este aproape blocat. Se circulă bară la bară pe anumite tronsoane. Sursa foto - hepta.ro

Nervi mulți pe DN1 acolo unde ai nevoie de foarte multă răbdare. Valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic.

Nervi mulți pe DN1!

Mai exact, de aici se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între kilometrii 101 – 107, precum şi în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 125 + 800 de metri.

Anunțul a fost făcut chiar de Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Trebuie să știți că se circulă în coloană, în acelaşi sens de deplasare și între kilometrii 128 şi 131, pe raza staţiunii Buşteni.

Se circulă în coloană la Comarnic şi Sinaia

Nu se termină aici. Conform Infotrafic, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi pe tronsonul kilometric 92+600 de metri – 95+600 de metri, pe sensul către Braşov al DN 1, pe raza localităţii Cornu.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului, dar afluența de mașini începe să-și spună cuvântul.

Sunt câteva lucruri pe care trebuie neapărat să le știți dacă vă încumetați să mergeți pe DN1. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor și să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum.

Mai mult de atât, aceștia nu trebuie să se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic și să se asigure corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei.

În mod evident, înainte să faceți schimbarea dorită, nu uitați să semnalizați această intenţie. Este un gest simplu care poate salva vieţi.

Poliţiştii recomandă şoferilor să ia în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puţin aglomerate decât arterele principale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×