Ne așteaptă o duminică unică! 02.02.2020 este considerată data perfectă. Numerologii explică de ce

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 17:50
Ne așteaptă o duminică unică! 02.02.2020 este considerată data perfectă. Numerologii explică de ce
Ziua de 02.02.2020 este un palindrom perfect. Sursa foto: perfecte.ro

Acest sfârșit de săptămână ne aduce o duminică perfectă, unică prin semnificația ei, susțin numerologii, care au grijă să ne aducă aminte cât suntem de privilegiați. Potrivit specialiștilor, cu o astfel de zi ne întâlnim doar o dată la 1000 de ani, așa că avem toate motivele să o așteptăm cu nerăbdare.

Ce reprezintă data de 02.02.2020 și de ce este considerată perfectă

Vorbim, așadar, despre 02.02.2020, o dată specială, care, indiferent cum ar fi citită – de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga- are aceeași semnificație. Următoarea zi de acest gen va fi, potrivit experților în numerologie, abia în anul 3030. Trebuie spus că o astfel de dată poartă numele de palindrom, iar succesiunea de cifre este considerată palindrom perfect.

Conform sfatulparintilor.ro, datele cu 8 cifre scrise în formatul zi / lună / an  sunt cele mai spectaculoase, tocmai datorită faptului că apar extrem de rar, existând doar câteva într-un mileniu. Prima dintre acestea a fost 01.01.1010, urmată de 11.11.1111, iar ultima va fi 12.12.2021.

La fel de rare sunt și datele palindrom scrise în formatul lună / zi / an sau datele palindrom din 7 cifre, susțin specialiștii. Conform lui Aziz Inan, profesor de inginerie în cadrul Universității din Portland, în secolul XXI sunt 38 de date palindrom în formatul mai sus amintit. 26 dintre acestea au 7 cifre, iar 12 au 8 cifre.

Ce spun numerologii despre ziua de duminică, 2 februarie 2020

Dar știm că sunteți curioși să aflați ce semnificație are ziua de duminică, 2 februarie 2020. Ei bine, aceasta este palindromul perfect, „răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum”, explică numerologii.

Vorbim despre un șir de caractere, de obicei cuvinte, fraze sau numere, care, indiferent cum ar fi citit (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga) rămâne neschimbat. Potrivit specialiștilor, palindromul reprezintă o schimbare de direcţie, de vibraţie, de stare, de atitudine.

Ne obligă pe toţi şi la o alegere inevitabilă în privinţa drumului pe care fiecare dintre noi îl urmăm, dar şi la o rupturi definitive din multe perspective, dintre care cea karmică este prima.

02.02.2020 este momentul cosmic astral în care se vor declanşa ireversibil rupturi – de relaţii de tot felul, de trecut, de karme vechi, de tot ceea ce ne ţinea pe loc până în acel moment.

Se vor înregistra foarte, foarte multe divorţuri, posibil chiar şi avorturi, multe familii unde este karmă dezechilibrată se vor destrăma într-un ritm accelerat, vor fi multe schimbări de locuri de muncă, dar şi schimbări în schemele instituţiilor statului, peste tot în lume”, au mai spus experții în materie de numerologie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×