Nataşa Raab, văduva lui Val Guţul, despre legătura cu familia Ceauşescu: “Am făcut parte din manechinele lui Nicolae Ceauşescu”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/09/2019, 09:51
Nataşa Raab, văduva lui Val Guţul, despre legătura cu familia Ceauşescu: “Am făcut parte din manechinele lui Nicolae Ceauşescu”
Natașa Raab, amintiri din perioada comunistă. Sursa foto: romaniatv.net

Natașa Raab, văduva lui Val Guțul, a vorbit deschis despre momentele mai puțin plăcute pe care le-a trăit în timpul Epocii de Aur, așa cum este cunoscută perioada comunistă. Într-un interviu acordat recent, îndrăgita actriță a dezvăluit că a lucrat ca manechin la centrul de creație UCECOM, fiind considerată manechinul preferat al lui Nicolae Ceaușescu, omul care conducea cu mână de fier țara noastră în acele vremuri.

Natașa Raab a vorbit despre legătura cu familia Ceaușescu

Nu mi-am dorit altceva decât să fiu actriţă de mică. În timpul şcolii am călcat pe scenă, mama îmi spunea că eu eram un adevărat spectacol pentru că ei povesteam cu voce tare tot ce se întâmpla pe ecran. Primul spectacol a fost din poala mamei.

Am venit la Bucureşti, am dat de trei ori, căzând mereu prima, sub linie şi, până la urmă, am intrat. Da, am lucrat la centrul de creaţie UCECOM unde am fost manechin. Pe vremea aceea se spunea manechinele lui ceauşescu, de parcă noi aveam vreo legătură…Era foarte plăcut, uitai de griul din jur”, a dezvăluit Natașa Raab la Acces Direct.

Natașa Raab, Coana Chiva din reclame. Sursa foto: click.ro
Natașa Raab, Coana Chiva din reclame. Sursa foto: click.ro

Natașa Raab a învins cancerul în urmă cu 19 ani

Este mereu optimistă și cu zâmbetul pe buze, însă puțină lume știe că Natașa Raab a fost nevoită să poarte pe umeri povara unei boli crunte. Se întâmpla în urmă cu 19 ani, când Coana Chiva din celebrele reclame a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Din fericire, cu ajutorul soțului său, medic renumit și tratamentelor sale, a reușit să învingă teribila maladie, chiar dacă aceasta i-a răpit fericirea de a avea un copil.

Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase, a declarat Natașa Raab.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×