Actrița Natașa Raab, apel disperat pentru fratele ei: „I-au găsit cancer și are nevoie de vaccinul cubanez!”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 18:25
Actrița Natașa Raab, apel disperat pentru fratele ei: „I-au găsit cancer și are nevoie de vaccinul cubanez!” GALERIE FOTO
Actrița Natașa Raab face un apel disperat pentru fratele ei bolnav de cancer

Actrița Natașa Raab a făcut un apel disperat pentru fratele ei în vârstă de 53 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer la pancreas. Într-un mesaj trist postat pe o rețea de socializare, Natașa le cere ajutor oamenilor. Actrița a suferit și ea de cancer, dar a învins boala și acum luptă pentru fratele ei.

„Vă implor, ajutaţi-mă, fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez escozul sau vidatox care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani. Poate am noroc şi el”, a scris Natașa Raab pe contul personal de Facebook.

Actrița Natașa Raab face un apel disperat pentru fratele ei bolnav de cancer

La sfârșitul anului trecut, actrița a fost internată în spital, iar medicii au decis că trebuie să fie supusă mai multor investigații. „Sunt la Elias şi mulţumesc doctorilor şi asistentelor, infirmierelor pentru grija lor. Mai repar şi eu din stricăciunile vieţii de actor dedicat publicului şi scenei, care nu te iartă când nu ştii să joci tehnic şi dai totul”, a transmis atunci Natașa Raab.

Actrița a învins cancerul și se luptă acum pentru fratele ei
Actrița a învins cancerul și se luptă acum pentru fratele ei

După ce actrița a făcut pe Facebook apelul disperat pentru fratele ei bolnav de cancer, mai multe persoane s-au oferit să o ajute, iar Natașa le-a mulțumit printr-un mesaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×