Florin Călinescu, mesaj emoţionant pentru Emma Neagu de la Românii au Talent: „Pentru toți cei care cred”

Claudiu Surmei   
în Romanii au talent
09/02/2019, 18:01
Florin Călinescu, mesaj emoţionant pentru Emma Neagu de la Românii au Talent: „Pentru toți cei care cred” GALERIE FOTO
Florin Călinescu, mesaj emoţionant pentru Emma Neagu de la Românii au Talent

Florin Călinescu a postat un mesaj emoționant pentru Emma Neagu, concurenta de la Românii au Talent care a impresionat prin povestea de viață incredibilă și prin talentul său. Juratul i-a dedicat fetei o melodie în limba rusă, al cărei titlu înseamnă „Împreună” și ale cărei versuri îndeamnă la lupta împotriva tuturor problemelor vieții.

Emma Neagu are 15 ani și a preferat să îi fie amputat un picior pentru a putea face gimnastică, ajutată de o proteză, după ce medicii i-au spus că are cancer de os. Tânăra a executat un număr de gimnastică în fața juraților de la Românii au Talent și a primit 4 de Da. Dragă Emma, Discuția purtată cu tine la telefon mi-a înseninat ziua, Emma Neagu. Curaj și determinare. Adolescentă, 14 ani, ALEGE să renunță la picior și acceptă să îi fie pus invers, ca un genunchi, doar ca să continue să practice gimnastică, după ce a fost depistată cu cancer”, a scris Nadia Comăneci pe o rețea de socializare.

Mesajul postat de Florin Călinescu
Mesajul postat de Florin Călinescu

Florin Călinescu, mesaj emoţionant pentru Emma Neagu de la Românii au Talent

Emma Neagu i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent cu povestea de viață, dar și cu talentul său, iar Florin Călinescu a postat un mesaj pentru ea pe contul personal de Facebook. „Pentru Emma, concurenta de aseară de la Românii au Talent, românca noastră din Canada. Pentru toți cei care cred…”, a postat Florin Călinescu, alături de o melodie în limba rusă, al cărei titlu înseamnă „Împreună.”

„Împreună putem călători în jurul Soarelui pe Pământ zi de zi/ Sub cea mai strălucitoare ploaie suntem împreună/ Vom trece peste orice împreună/ Și într-o zi vom muri în aceeași zi împreună./ Putem face un film de Oscar/ Care să ia premiul nu din cauza vremii/ Ne putem uda în mare/ Iar vapoarele ne vor lua ca și cum le-am aparține/”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×