Natașa Raab, devastată de durere după moartea lui Val Guțul: ”Vreau să mor și eu”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/09/2019, 19:26
Natașa Raab, devastată de durere după moartea lui Val Guțul: ”Vreau să mor și eu”
Natașa Raab nu își vede viața fără soțul ei Val Guțul. Sursa foto: adevarul.ro

Natașa Raab l-a condus pe ultimul drum pe bărbatul lângă care a trăit 38 de ani. Soțul îndrăgitei actrițe, Val Guțul, avea 66 de ani și suferea de cancer la vezică. Doctorul s-a stins în miezul nopții de sâmbătă, 14 septembrie.

Natașa Raab nu mai vrea să trăiască după ce sufletul ei pereche a murit

Cunoscuta actriță Natașa Raab suferă enorm după ce soțul ei Val Guțul a încetat din viață în ziua de 14 septembrie după ce a fost diagnosticat cu cancer la vezică. Astăzi, 17 septembrie, doctorul a fost condus pe ultimul drum. Bărbatul care a salvat numeroși oameni nu și-a putut salva și propria viață. Actrița și-a găsit cu greu cuvintele și a declarat că nu mai vede rostul vieții.

Actriței nu-i vine să creadă că sufletul ei pereche a plecat dintre noi. „Astăzi am realizat că n-o să-l mai văd niciodată și îl rog pe Dumnezeu să facă o minune. Nu vreau să fac un circ din moartea lui. Știu că viața merge înainte, dar… Nu-mi vine să cred! 38 de ani nu-i ștergi așa, dintr-odată”, a mărturisit Natașa Raab la „Acces Direct”.

Val Guțul avea 66 de ani și a fost înmormântat azi
Soțul actriței Natașa Raab suferea de cancer la vezică. Sursa foto: avantaje.ro

Cum a aflat actrița că a murit doctorului Val Guțul

„Vreau să mor și eu, vreau să fiu lângă Văluțul meu!”, a mai spus Natașa Raab după ce l-a condus pe ultimul drum pe îndrăgitul ei soț. Val Guțul și Natașa Raab au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat 38 de ani.

„Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a fost mesajul cutremurător al actriței postat în miez de noapte. Val Guțul nu i-a mai răspuns actriței la telefon timp de câteva zile, iar Natașa Raab l-a rugat pe un ambulanțier să se ducă să vadă ce face. Din păcate, iubitul ei soț murise. „Și când mi-a spus că e mort, am crezut că înnebunesc!”, a mai spus Natașa Raab.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×