Natalia Imbruglia a născut la 44 de ani. Cântăreața a apelat la fertilizarea în vitro

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/10/2019, 15:02
Natalia Imbruglia a născut la 44 de ani. Cântăreața a apelat la fertilizarea în vitro
Cântăreața Natalia Imbruglia a devenit mamă la 44 de ani. Vedeta a născut un băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Natalia Imbruglia a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil în luna iulie. Cunoscuta cântăreață și actriță de origine australiană a născut un băiețel care a primit numele Max Valentine. Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare bebelușul.

Cântăreața Natalia Imbruglia a devenit pentru prima dată mamă la 44 de ani

Cântăreaţa australiană Natalia Imbruglia a mărturisit în repetete rânduri că își dorește foarte mult să aibă un copil. Vedeta nu se aștepta să fie divorțată și fără copii până la vârsta de 40 de ani. Iată că acum cea mai arzătoare dorință a actriței a devenit realitate. Natalia Imbruglia a anunțat pe rețelele de socializare că a devenit mama unui băiețel. Bebelușul a primit numele Max Valentine și a venit pe lume datorită unei fertilizări în vitro.

„Bine ai venit pe lume, Max Valentine Imbruglia. Inima îmi explodează de fericire”, a scris artista pe contul pe Instagram. Astfel, frumoasa cântăreață a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 44 de ani. Natalia Imbruglia a postat și o fotografie cu mâna nou-născutului care strânge degetul mare al mamei.

Artista a devenit mamă la 44 de ani
Prima fotografie cu bebelușul cântăreței Nataliei Imbruglia. Sursa foto: Instagram.com

Actrița a rămas însărcinată prin fertilizare în vitro

Natalia Imbruglia a recunoscut încă de la început că a rămas însărcinată după ce a apelat la fertilizarea în vitro cu spermatozoizi de la un donator. Actrița și cântăreața australiană nu a vorbit despre viața ei privată, dar se bănuiește să își crește singură copilul. Cel mai probabil artista a ales să facă acest lucru după ce a fost dezamăgită în dragoste.

Vedeta a fost căsătorită timp de cinci ani cu rockerul Daniel Johns de la trupa Silverchair. După divorțul care a avut loc în anul 2008 Natalia Imbruglia a mai avut o relație cu actorul David Larry Schwimmer cunoscut pentru rolul din serialul „Prietenii tăi”.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×