Natalia, eliminată de la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Kanal D

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 14:35
Natalia, eliminată de la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Kanal D GALERIE FOTO
Natalia a fost eliminată de la Bravo, ai stil!

Natalia a părăsit competiția de stil. Din păcate, gala aceasta a fost ultima pentru concurenta Natalia. Vestimentația și momentul ales i-au convins pe jurații de la Bravo, ai stil, dar voturile publicului nu au prea ajutat-o. Tânăra reușit să fie alături de Cristina, pe ultimele poziții. Celor două li s-a alăturat și Nadina, concurenta carae a fost nominalizată de contracandidate.

Natalia a fost eliminată de la Bravo, ai stil!

Experiența Bravo, ai stil s-a sfârșit pentru Natalia. Tânăra, cu toate că a impresionat jurații cu vestimentația sa și momentul prezentat, s-a aflat la voturi pe pozițiile ultime. Alături de ea s-au aflat Cristina și Nadina. Cea din urmă a fost nominalizată de contracandidatele sale. Nadina și Cristina au avut un procentaj de 34,9% și 27,9%, iar Natalia a obținut doar 7,9% din voturile publicului.

“Este de nereprodus, de nepurtat, de neimaginat… De necumparat, de scos din productie”, spune Maurice despre o ținute vestimentară a concurentei. Din nefericire, nu de puține ori a reușit să dea greș cu hainele alese.

Natalia a fost eliminată de la Bravo, ai stil
Natalia a fost eliminată de la Bravo, ai stil

Bravo, ai stil, eliminare fulger la Gala de Paște

Natalia a deschis Gala de Paște. „Tu nu ai înțeles că într-o Gală trebuie să faci ceva wow?! Nu ai înțeles că ești în pericol de eliminare?!”, i-a spus Cătălin Botezatu. „E o seară specială, dar nu pot să nu fiu puțin acid cu tine. Nu te respecți pe tine, pe noi, pe cei de acasă”, a mai menționat juratul. Concurenta a primit doar note de 1! Concurenta Elena l-a impresionat pe Cătălin Botezatu, așa că a primit notele: 5 de la Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu și nota 3 de la Maurice Munteanu.

Irina a primit și ea note bunicele: Raluca Bădulescu i-a dat 3 și Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu i-au acordat nota 4. Alina a fost și a o surpriză destul d eplăcută, astfel că a obținut nota 4 de la Bădulescu și Maurice și nota 3 de la Botezatu. „Îmi place ceea ce ai făcut. Bravo!”, i-a spus Raluca Bădulescu Corine. Aceasta a primit nota 4 de la Raluca Bădulescu, nota 2 de la Cătălin Botezatu și 4 de la Maurice Munteanu. Nadina nu a reușit să-i convingă, așa că a primit note mici: 2 de la Raluca Bădulescu, 3 de la Cătălin Botezatu și 2 de la Maurice Munteanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×