NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat. Ce au descoperit oamenii de știință

Silviu Ghering    Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
19/03/2019, 08:35
NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat. Ce au descoperit oamenii de știință GALERIE FOTO
NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat. Ce au descoperit oamenii de știință

Oamenii de știință de la NASA au descoperit, recent, că mai multe pasaje din Biblie sunt adevărate și chiar i-au ajutat să rezolve o problemă apărută în activitatea lor. Totul a plecat după ce ei și-au data seama, în timp ce inspectau poziția Soarelui în ultimii 1.000 de ani, că lipsește o zi din trecut.

NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat. Ce se întâmplă cu Soarele

„Unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le are Dumnezeu pentru noi s-a întâmplat recent astronautilor noștri și oamenilor de știință de la Green Belt, Maryland”, a declarat Harold Hill, consultant în cadrul programelor spațiale. Hill s-a referit la faptul că, în timp ce oamenii de știință de la NASA încercau să afle ce s-a întâmplat și de ce lipsește ziua respectivă, un creștin a venit cu explicația.

Acesta și-a amintit de un episod din Biblie, unde se spune că „Soarele a stat”. Este vorba despre momentul în care Iosua este înconjurat de inamic și îl roagă pe Dumnezeu să țină soarele nemișcat. Ce spune în pasajul din Biblie? „Și Soarele s-a oprit și Luna a stat până ce poporul s-a răzbunat pe vrăjmașii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja’-Sher? Asa că Soarele a stat în mijlocul Cerului și s-a grăbit să nu apună cam o zi întreagă” (Iosua 10:13).

NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat.
NASA a confirmat că tot ce scrie în Biblie este adevărat.

O descoperire uimitoare

Oamenii de știință au refăcut calculele și au descoperit că, de fapt, lipsesc 23 de ore și 20 de minute. Deși Biblia avea dreptate, mai lipseau 40 de minute și trebuia găsită o explicație. Următorul pasaj din Biblie a făcut lumină și în acest caz: “Și profetul Isaia a strigat către Domnul și El a adus umbra zece grade înapoi, prin care aceasta a căzut în cadranul lui Ahaz”.

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute și, astfel, cei de la NASA au găsit rezolvarea la problema lor. Explicațiile din Biblie i-au uimit și pe ei, asa cum a recunoscut și Harold Hill, cel care s-a declarat impresionat de ce a descoperit în Cartea Sfântă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×