Nadine revine pe micul ecran, la TVR, începând din 14 octombrie. Vedeta va prezenta o emisiune despre societatea în care trăim

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 19:17
Nadine revine pe micul ecran, la TVR, începând din 14 octombrie. Vedeta va prezenta o emisiune despre societatea în care trăim
Nadine va reveni pe micul ecran luni, 14 octombrie, la TVR. Sursa foto: românialiberă.ro

Celebra Nadine revine pe micul ecran, la TVR, începând din 14 octombrie. Vedeta va prezenta o emisiune tip dezbatere despre provocările lumii în care trăim, despre schimbările societății actuale. Emisiunea va fi în direct de luni până vineri de la ora 18:35.

Nadine va prezenta o emisiune despre teme sensibile, la TVR

În fiecare săptămână va fi abordată o anumită temă în care telespectatorii vor afla povești impresionante de viață ale unor oameni inspiraționali. Tema primei săptămâni va fi „Cum scăpăm de rușinile închipuite?”, iar printre invitați se vor număra Dan Helciug, chirurgul plastician Dana Jianu, Mirela Retegan și actrița Tania Popa.

În emisiune vor fi dezbătute și cele mai importante evenimente mondene ale săptămânii, care vor fi relatate de jurnalista Florina Constantinescu. Nadine va dezbate o serie de subiecte precum felul în care ne putem schimba viața, sfaturi utile pentru cei care vor să slăbească ori care sunt meseriile de viitor pentru oamenii care își caută job-ul ideal.

Nadine
Nadine a debutat în televiziune în urmă cu foarte mulți ani, la Prima TV. Sursa foto: Prima TV

Mai puternică, mai pregătită să dea totul în televiziune

Nadine a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții sale, iar cea mai mare împlinire din viața ei vine de la mintea ei.  „Am înțeles că degeaba ai familie dacă nu ești real conștient de însemnătatea ei. Am înțeles că degeaba ai sănătate, dacă nu o prețuiești, și atunci, nu pot spune că viața mea este completă datorită familiei, sănătății, prosperității, ci spun că viata mea o percep ca fiind completă datorită faptului că mi-am curățat mintea de mentalități venite la pachet cu societatea în care trăim, așa încât viața mea este completă atât timp cât percep la justa valoare elementele din ea. Cu mintea necurățată, eram o personă ca oricare alta, care se văicărea de monotonia din căsnicie, de kilogramele acumulate, de banalele ierni ale Bucureștiului și tot așa. Cu mintea de acum, totul este minune”, a declarat vedeta într-un interviu recent pentru libertateapentrufemei.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×