Dan Helciug s-a calificat la X Factor Marea Britanie

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/06/2015, 13:02
Dan Helciug s-a calificat la X Factor Marea Britanie GALERIE FOTO

Dan Helciug s-a calificat la X Factor Marea Britanie. Artistul si-a incercat norocul ca si concurent la show-ul organizat la Londra si a reusit sa treaca pana acum de trei etape ale auditiilor.

La începutul lunii, Dan Helciug (40 de ani) şi-a testat din nou limitele după ce a stat trei luni la „Ferma Vedetelor” dar de această dată aşa cum ştie el mai bine: în muzică! Solistul a avut curaj să se încrie la “X Factor” Anglia şi a făcut ravagii acolo cu talentul lui.

12-13-vedete-2-biletel

„De ce X-Factor UK? Stând în ianuarie, anul acesta, la un pahar de vin fiert, mi-a venit o idee năstruşnică: Hai să fac un documentar despre cum ar fi să particip la un concurs internaţional gen X-Factor sau The Voice UK. Am aplicat online şi în luna mai mi-a venit confirmarea! Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuţ Negrişanu (director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi), care a primit şi el confirmarea de concurent, am zburat la Londra. Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de 3 etape, cântând piesa celor de la Queen, „Don’t stop me now”.Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie şi am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România”, a povestit Dan Helciug, pentru www.click.ro.

 

In mod surprinzator, a trecut deja de trei etape, urmand sa primeasca raspunsul britanicilor privind detaliile urmatoarei faze. Helciug are de gand sa realizeze si un documentar despre experienta lui de concurent roman la show-ul din Marea Britanie.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×